Τι και αν αδικήθηκε δίς με το οφσάιντ γκολ και την κόκκινη στο Ντα Κόστα.. Τι και αν δεν έπαιξε καλα στο πρώτο μέρος ? Ο Ολυμπιακός πηρε μια παλικαρίσια καθαρή Πειραιώτικη νίκη στο Περιστέρι εναντιον του Ατρομήτου με 2-1 και πέρασε στους 4 της διοργάνωσης.
To πρώτο ημίχρονο πέρασε με τον Ολυμπιακό να είναι καλυτερο,αλλα οι ευκαιριες του Ελιονούσι και του Ανσαριφάρντ στο 8 και στο 24 πέρασαν ανεκμετάλευτες. Στην επανάληψη ομως, με το που ξανα ξεκίνησε το παιχνίδι η Πλατέλλας βρήκε με κάθετη τον Κιβρακίδη και αυτός γύρισε από τα δεξιά για να σκοράρει με κοντινό πλασέ ο Ντάουντα, με τον Κιβρακίδη να έχει ξεκινήσει όμως από εμφανή θέση οφσάιντ.
Το κομβικό σημείο του μάτς ήταν η είσοδος του Φορτούνη στο 56ο λεπτό.Στο 63′ εκτέλεσε το φάουλ από το οποίο (αρκετά καλός στο παιχνίδι) Ρομαό έγραψε το 1-1 με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή ενώ στο 71′ (ενδιάμεσα είχε απειλήσει με σουτ) αξιοποίησε την καλοζυγισμένη σέντρα του Ντε Λα Μπέγια για να γράψει το 2-1 με εξαιρετική κεφαλιά
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Ουμπίδες (88′ Πασχαλίδης), Λημνιός (81′ Ντιγκινί), Πλατέλλας, Τόνσο, Ντάουντα (55′ Λε Ταλέκ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Ανδρούτσος (80′ Ρέτσος), Μανθάτης (85′ Νικολάου), Σεμπά, Ελιουνούσι (56′ Φορτούνης), Ανσαριφάρντ.


