Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Ένα απόγευμα στο λιμάνι – Φεύγουν γεμάτα τα πλοία , έρχονται σχεδόν...

Ένα απόγευμα στο λιμάνι – Φεύγουν γεμάτα τα πλοία , έρχονται σχεδόν άδεια [videos]

560
0

Κατα την επιστροφή μας εχθές απο το μπάνιο μας,δεν μπορούσαμε να μην περάσουμε απο το αγαπημένο μας λιμάνι του Πειραιά . Ηταν γύρω στις 5 , ώρα που έχει αρκετές επιστροφές και μερικές αναχωρήσεις , κυρίως για Παροναξία.

Εχθές πετύχαμε 4 αφίξεις και μια αναχώρηση ,του Blue Star Chios ,το οποίο ήταν σχεδόν γεμάτο οπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Χαρακτηρηστικό της μεγάλης εξόδου είναι πως για παράδειγμα την Παρασκευη οπως διαβάζουμε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ,  από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 21.225 επιβάτες, 3.414 οχήματα,756 φορτηγά και 584 δίκυκλα. Για τον Αργοσαρωνικό πραγματοποιήθηκαν 41 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 8.438 επιβάτες,1001 ΙΧ οχήματα, 37 φορτηγά και 329 δίκυκλα.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω πετύχαμε και 4 αφίξεις. Βέβαια παρότι Σάββατο υπήρχε κόσμος αρκετός στις επιστροφές,κάτι το οποίο μπορεί να παρατηρήσει κανείς ευκολα αν βρεθεί…..στην Ε9 κατα τις 5 με 6 το απόγευμα καθημερινά.

Αρχικά ήρθε το μεγαλύτερο σε μέγεθος ταχύπλοο που έχουμε στη χώρα μας , το Tera Jet της  Seajets.

ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το πιο γρήγορο ταχύπλοο της χώρας το World Champion Jet που ..σχεδόν ίπταται με 41 κόμβους (ήτοι πάνω από 80 χλμ) στο Αιγαίο. Οπως μπορείτε να δείτε και στα 2 βίντεο.Εκτός απο γρήγορα…ειναι και πολύ μανουβραδόρικα.

Εκτός απο τις Κυκλάδες ,αρκετός κόσμος προτιμά τον Αργοσαρωνικό με  τα Flying Cat ,οπως το 4 και τα ιπτάμενα Δελφίνια οπως το 19 να εξυπηρετούν καθημερινά τα κοντινότερα στον Πειραιά νησιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.