Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Άνοιξε χθες, η αυλαία του «Pic Nic Festival 2020 με θέα» στο δημοτικό...

Άνοιξε χθες, η αυλαία του «Pic Nic Festival 2020 με θέα» στο δημοτικό πάρκο «Αγνάντι»

539
0

Με την παράσταση θεάτρου σκιών «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ», άνοιξε χθες, η αυλαία των εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά  «Pic Nic Festival 2020 με θέα», στο δημοτικό πάρκο «Αγνάντι», πάνω από την παραλία Βοτσαλάκια.

Οι μικροί Πειραιώτες καθισμένοι πάνω σε μεγάλες μαξιλάρες και καρεκλάκια, παρακολούθησαν την παράσταση, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης μαζί με την οικογένειά του και o Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι το Pic Nic ξεκίνησε με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, στο δημοτικό πάρκο «Αγνάντι», που όπως υπογράμμισε  «είναι από τα πιο όμορφα σημεία του Πειραιά, με υπέροχη  θέα».

 

«Είναι πολύ ευχάριστη εικόνα να βλέπεις να χαμογελούν τα παιδιά  στο «Αγνάντι» και πιστεύω ότι αυτή η όμορφη πρωτοβουλία  θα στηριχθεί από τον κόσμο και θα έρχονται εδώ να ψυχαγωγούνται οι οικογένειες με τα παιδιά τους. Νιώθουμε όμορφα όταν προσφέρουμε στιγμές χαράς, ειδικά στα παιδιά»,  υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι ξεκίνησε το  «Pic Nic Festival 2020 με θέα», στο πάρκο «Αγνάντι», το οποίο είναι γεμάτο από παιδιά και γονείς, σημειώνοντας ότι «τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε».  Ανέφερε  επίσης, ότι όλες οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν συμβάλλει  ώστε  ο χώρος να είναι έτοιμος σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Όπως και το προηγούμενο Σάββατο με τους  21 λυρικούς καλλιτέχνες, έτσι και σήμερα και όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι, θα παράγουμε πολιτισμό στον Πειραιά για να προσφέρουμε στον κόσμο και ειδικά στα μικρά παιδιά, διασκέδαση και χαρά», σημείωσε ο κ. Βουράκης.

 

Σημειώνεται ότι η ώρα έναρξης των παραστάσεων μεταφέρεται για τις 20:00, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

 

Τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020, θα ακολουθήσει παιχνιδοσυναυλία για όλη την οικογένεια με τους «Burger Project», με τίτλο «Ένα τρελό Κονσέρτο».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.