Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Χιονιάς …μισής Αττικής προ των πυλών – Τι να προσέχουμε στον Πειραιά

Χιονιάς …μισής Αττικής προ των πυλών – Τι να προσέχουμε στον Πειραιά

10859
0

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός απο το απόγευμα προς βράδυ της Τετάρτης , με τη θερμοκρασια να παρουσιάζει κάθετη πτώση και χιονοπτώσεις να επηρεάζουν μεγάλο μέρος της Αττικής.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα απο τα ξημερώματα της Πέμπτης μέχρι και τη Παρασκευή θα σημειωθούν χιονοπτώσεις σε πολλές γειτονιές της Αττικής με μεγάλη πιθανότητα χιονόστρωσης σε αρκετές απο αυτές. Στον Πειραιά ειναι πολύ πιθανόν να δούμε το χιόνι να πέφτει αλλα με τα σημερινά δεδομένα , είναι δυσκολο να το δούμε να το στρώνει. Βέβαια στους ορεινούς ογκους γύρω απο τον ΠΕιραιά και τους γύρω δήμους η χιονόστρωση είναι πιθανή.

Το κέντρο της Αθήνας πιθανότατα να δεί μερική χιονόστρωση στις εύκολες επιφάνειες. Ομως γειτονιές απο το κέντρο και πάνω θα έχουν πιθανότατα θέματα που θα χρήζουν τόσο απο αλάτι οσο και απο αλυσίδες στα αμάξια. Οι μέρες είναι τέτοιες που οι μετακινήσεις του κόσμου είναι συχνές στον αστικό ιστό της Αττικής για αυτο και θέλει προσοχή.

Στον Πειραιά η θερμοκρασία απο τη Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο θα κυμαίνει απο 0 μέχρι 6 βαθμούς ενω ο άνεμος θα είναι Βορειος – Βόρειοδυτικός , φορά του ανέμου που πιθανότατα να προκαλέσει κάποια έξαρση του καιρού με χιονόπτωση που ίσως προκαλέσει μικρή χιονόστρωση. Ξαναναφέρουμε πως με τα σημερινά δεδομένα η συγκεκριμένη ψυχρή εισβολή θυμίζει 25/1/2006 και 11/12/2010 , με “ελπίδες” για τους καιρόφιλους να γίνει 13/2/2004,σε καμια περίπτωση ομως το ‘χιονοθαύμα” της 17/2/2008.  

Οπως και να έχει η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει οπως συνηθίζει να ετοιμάσει θερμαινόμενους χώρους για τους ανθρωπους που το έχουν ανάγκη γιατι η μπορεί η θερμοκρασία να είναι μερικούς βαθμούς αλλα η ένταση των ανέμων και η φορά τους ( 6-7 B,BΔ) θα κατεβάζουν πολύ την αισθητή θερμοκρασία.

Για ο,τιδήποτε νεότερο θα ακολουθήσει καινούριο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.