Η κατεδάφιση μέρους του νεοκλασικού που έπιασε φωτιά εχθές το μεσημέρι έχει ως αποτέλεσμα να έχει κλείσει της Ομηρίδου Σκυλίτση και να αναγκάζονται να πηγαίνουν απο διάφορα στενά . Ο συνδυασμός αυτός δημιούργησε ενα κυκλοφοριακό κομφούζιο που ξεκίναγε απο την Ακτή Μιαούλη και εκτεινότνα μέχρι και στα στενά της Γούβας του Βάβουλα,οπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες





![Νέο Φάληρο: Προχωρούν οι εργασίες για τον «KYKLOS», τον νέο χώρο πολιτισμού στον Πειραιά [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/πολυχωρος-κυκλος-11326-238x178.jpg)
![Ηρώων Πολυτεχνείου : Η στιγμή που ο 20χρονος οδηγός (χωρίς δίπλωμα) τραυματίζει την 78 χρονη [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/stighmiotipo-othonis-2026-03-11-105210-238x178.webp)



![Εργασίες σε τρία σημεία για το μεγάλο project Piraeus Gate στον Πειραιά [video] Κατεδάφιση στο πρωην εργοστάσιο της ΑΖΕΛ για να γίνει το Urban Oasis Piraeus του Piraeus Gate](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/azel-katedafisi-100x75.jpg)
![Νέο Φάληρο: Προχωρούν οι εργασίες για τον «KYKLOS», τον νέο χώρο πολιτισμού στον Πειραιά [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/πολυχωρος-κυκλος-11326-100x75.jpg)