Ο Νοτιάς πάλι χαρίζει όμορφες εικόνες στον Πειραιά αφου οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο αλλα και στο Σαρωνικό έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μεγάλου κυματισμού.
Απο Πειραική μέχρι Μικρολίμανο τα κύματα σκάνε πάνω στα βράχια και τις παραλίες.Ενω οπως θα δείτε στο τέλος του βίντεο στο Νεο Μώλο Δραπετσώνας ,η κυκλοφορια των οχημάτων είναι σχεδόν αδύνατη και θέλει ιδιαίτερη προσοχή
Η λήψη του βίντεο έχει γινει απο τις 13.30 μέχρι τις 15.00. Εδώ και περίπου 1 ώρα η κατάσταση έχει γινει χειρότερη με μεγαλύτερα κύματα και περισσότερο αέρα.

![Τα πολεμικά πλοία που προστατεύουν την Κύπρο από την κρίση με το Ιράν – Ποια έχουμε δει στον Πειραιά [videos] Η φρεγάτα Κίμων](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/ΚΙΜΩΝ-ΚΥΠΡΟΣ-238x178.png)
![PiraeuShips – Πλοία στον Πειραιά : Φοίβος | Phivos – IMO 7825978 [photos+videos]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/PHIVOS-PIRAEUSHIPS-238x178.jpg)


![Τα πολεμικά πλοία που προστατεύουν την Κύπρο από την κρίση με το Ιράν – Ποια έχουμε δει στον Πειραιά [videos] Η φρεγάτα Κίμων](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/ΚΙΜΩΝ-ΚΥΠΡΟΣ-100x75.png)

![Το Smyrna di Levante στην άγονη γραμμή της Κάσου και της Καρπάθου [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/03/SMYRNA-DI-LEVANTE-ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ-ΑΠΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ-100x75.jpg)