Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά: Αποστολή βοήθειας προς το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος...

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά: Αποστολή βοήθειας προς το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος            

371
0

 Σημαντική αποστολή βοήθειας προς το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος έκανε ο  Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά ,οπως μας ενημερώνει με το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Ως Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας προς τις οικογένειες που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Οι σκέψεις μας, όπως και όλων των Ελλήνων, είναι σε αυτούς τους ανθρώπους, στην αποκατάσταση των ζημιών, στην ανασυγκρότηση των κατοικιών που κάηκαν, αλλά και στην μελλοντική αναδάσωση.

 

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στους ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και συγκεκριμένα, στο προσωπικό του Πυροσβεστικού σώματος, που δίνει έναν άνισο αγώνα.

Ως ελάχιστη υποχρέωση για αυτούς τους ήρωες αποφασίσαμε ομόφωνα ως  Δ.Σ. την αποστολή 360 φιαλών νερού και χυμών.

 

Την εκτέλεση της παραπάνω ενέργειας ανέλαβε το δραστήριο μέλος μας, Μανωλία Μιχαλογιαννάκη, με την πολυτιμότατη βοήθεια του φίλου του Συλλόγου μας Μπάμπη Μπάκα, όπου παρέδωσαν τα παραπάνω στον ΣΠΑΠ για τους ήρωες πυροσβέστες.

 

Ως Δ.Σ. ευχαριστούμε πάρα πολύ την Μανώλια και τον Μπάμπη για την αποστολή που έφεραν εις πέρας.

                

Τέλος, ευχόμαστε η λαίλαπα που κατακαίει τον τόπο μας να σταματήσει σύντομα και ως σύλλογος δηλώνουμε την διαθεσιμότητα μας, όταν θα ξεκινήσει η αναδάσωση των περιοχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.