Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Οκτώβριο 2016

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Οκτώβριο 2016

1950
0
Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα το μήνα Οκτώβριο 2016
 
Στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, ολοκληρώθηκε η μετατόπιση αγωγού ομβρίων στην περιοχή από Καραολή Δημητρίου μέχρι Μυρτιδιωτίσσης ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται χωματουργικές εργασίες τροχιοδρόμου στην ίδια περιοχή.
 
Στην οδό Μικράς Ασίας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου από τη γέφυρα Παπανδρέου μέχρι την είσοδο στην Γρ. Λαμπράκη (μετά την αναστροφή), εκτός περιοχής pocket. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου στη γέφυρα Παπανδρέου όπου έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες επιδομής.
 
Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μετατόπισης ΟΚΩ, οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο απέναντι πεζοδρόμιο καθώς και οι εργασίες τροχιοδρόμου και αστικού σχεδιασμού του προσκείμενου πεζοδρομίου (συμπεριλαμβανομένων των στάσεων Λαμπράκη και Ευαγγελιστρίας) από την αναστροφή Λαμπράκη μέχρι τη Βενιζέλου. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής της στάσης Δεληγιάννη.
 
Στην οδό Βασ. Γεωργίου, εφαρμόστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο υπόλοιπο της οδού (Ηρώων Πολυτεχνείου έως Εθνικής Αντιστάσεως). Σε εξέλιξη βρίσκεται η αρχαιολογική ανασκαφή στη θέση κατασκευής του Υ/Σ.
 
Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες μετατόπισης ΟΚΩ καθώς και οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου από την οδό Ιπποδαμείας μέχρι την οδό Τσαμαδού. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τροχιοδρόμου στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.