Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά για το μήνα Φεβρουάριο 2016

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά για το μήνα Φεβρουάριο 2016

1842
0
Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα το Φεβρουάριο 2016
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι μετατοπίσεις δικτύων: Ύδρευσης στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της οδού Γρ Λαμπράκη, ΕΠΑ στην Ακτή Ποσειδώνος, ΟΤΕ και Οπτικών ινών στην οδό Εθν. Αντιστάσεως , Αποχέτευσης & ΕΠΑ στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση, Οδοφωτισμού στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Γρ. Λαμπράκη και το προσκείμενο της Εθν Αντιστάσεως.
 
Στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, στην οδό Γρ Λαμπράκη αποκαλύφθηκαν, κατά την εκσκαφή του τροχιόδρομου, αρχαιολογικά ευρήματα και διενεργήθηκε ευρεία αρχαιολογική ανασκαφή.
 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής επιδομής σε συνεχή γραμμική ανάπτυξη, από τη γέφυρα Παπανδρέου μέχρι το μέσον της οδού Γρ. Λαμπράκη (μέσω της οδού Μ. Ασίας και αναστροφής της οδού Γρ. Λαμπράκη). Ξεκίνησε η τοποθέτηση σιδηροτροχιών, ήδη τοποθετήθηκαν περίπου 200μ στην οδό Μικράς Ασίας (μετά τη γέφυρα Παπανδρέου) και ξεκίνησε η τοποθέτηση σιδηροτροχιών στην οδό Γρ. Λαμπράκη (από γέφυρα Λαμπράκη προς Πύλης).
http://www.ametro.gr/files/constructiontram/AM_TRAM_progress_Feb16_LG.jpg
Επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής των στάσεων της οδού Μικράς Ασίας, και της γέφυρας Λαμπράκη, οι εργασίες θεμελίωσης των ιστών Catenary στις οδούς Γρ. Λαμπράκη, Εθνικής Αντιστάσεως και Β. Γεωργίου, οι εργασίες της πεζογέφυρας Λαμπράκη και της σύνδεσης της προβλεπόμενης στάσης Καραϊσκάκη με την υπάρχουσα υπόγεια διάβαση.

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Εθν. Αντιστάσεως (έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε 2 οικοδομικά τετράγωνα), στο απέναντι πεζοδρόμιο της οδού Β. Γεωργίου (έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε 4 οικοδομικά τετράγωνα) και στο προσκείμενο της οδού Γρ. Λαμπράκη (από γέφυρα Λαμπράκη έως Πύλης).
(η αναφορά σε απέναντι και προσκείμενο σχετίζεται με την χωροθέτηση της κυκλοφορίας του ΤΡΑΜ).
Προηγούμενο άρθροΓραμμή 3 — Επέκταση προς Πειραιά, Πορεία έργων [Φεβρουάριος 2016]
Επόμενο άρθροΔέσμευση φορτίου 10 τόνων ζωοτροφών στο Ε’ Τελωνείο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.