Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πειραιάς : Ένα σημείο ακατάλληλο για κολύμπι συμφωνα με το ΠΑΚΟΕ.

Πειραιάς : Ένα σημείο ακατάλληλο για κολύμπι συμφωνα με το ΠΑΚΟΕ.

5914
0

Ακολουθήστε το pireaspiraeus.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από τον Πειραιά.

Οπως και παλαιότερα έτσι και φέτος το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) έλεγξε συνολικά 323 παραλίες της Αττικής.και έδωσε τα αποτελέσματα στη δημοσιότητα

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, 252 (78.2%) είναι κατάλληλες παράλιες για κολύμβηση και 71 (22%) είναι ακατάλληλες σε σύνολο 323 που αναλύθηκαν.
Με γνώμονα τα αποτελέσματα αυτών των μετρήσεων, έκανε μια κατανομή στις παραλίες χαρακτηρίζοντάς τες Κατάλληλες (Κ) για κολύμβηση και Ακατάλληλες (Α).
Στον Πειραιά απο τα 8 σημεία δειγματοληψίας/παραλίες ακαταλληλη βρέθηκε μονο μια,δείγμα οτι η θάλασσα του Πειραιά καθάρισε πολύ περισσότερα απο πρίν απόρροια της επιχείρησης καθαρισμού μετα το ναυάγιο του Αγία Ζώνη ΙΙ.
Ουσιαστικά το μόνο ακατάλληλο σημείο βρίσκεται μεταξύ της παραλίας της Φρεαττύδας και του όρμου Σκαφάκη ,με 2 μετρήσεις ομως να έχουν γινει στο ίδιο σημείο και η μια να το δείχνει κατάλληλο και η άλλη οχι.
Παλαιότερα ο αριθμός των ακατάλληλων παραλιών ηταν μεγαλύτερος απο αυτόν των κατάλληλων
Ας διαβάσουμε την Ερευνα του 2015 και του 2016.

Την ίδια στιγμή 4 έλεγχοι έγιναν στην Πλατεία Αλεξάνδρας ,με 2 να δείχνουν καταλληλότητα (σχετκή βέβαια) για κολυμπι και 2 οχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.