Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Παρελθόν ο Νικολάκης από τον Ολυμπιακό!

Παρελθόν ο Νικολάκης από τον Ολυμπιακό!

1594
0

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϋ του Ολυμπιακού μετά από 2 επιτυχημένα χρόνια που συνοδεύτηκαν από 2 ντάμπλ αποτελεί ο Γιάννης Νικολάκης, καθώς δεν ανανεώθηκε η συνεργασία των 2 πλευρών.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το διαζύγιο με το Γιάννη Νικολάκη αναφέρει:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας, η συνάντηση του προέδρου κ. Μιχάλη Κουντούρη με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κ. Γιάννη Νικολάκη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα αποφασίστηκε από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών για τρίτη χρονιά. Η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Νικολάκη για την προσφορά του στο σύλλογο -με την κατάκτηση 2 συνεχόμενων νταμπλ- και του εύχεται καλή επιτυχία.”

 Από την πλευρά του ο πρώην πλέον προπονητής του Ολυμπιακού, ΓΙάννης Νικολάκης, δήλωσε:

“Μετά από δύο χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχωρήσω, θεωρώντας ότι ο συγκεκριμένος μου κύκλος έκλεισε. Αυτά τα δύο χρόνια πετύχαμε πάρα πολλά (2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα) που με γεμίζουν τεράστια ικανοποίηση και περηφάνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Κοντούρη, την Διοίκηση του Ολυμπιακού, τις αθλήτριες, όλους τους συνεργάτες μου και φυσικά τους φιλάθλους που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία” τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.