Στον Πειραιά βρίσκεται απο το απόγευμα η ιερή εικόνα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής η οποία μεταφέρθηκε απο την Πάρο στον Πειραιά με τη ΤΠΚ Μπλέσσας P21.
Χιλιάδες Πειραιώτες και όχι μόνο βρέθηκαν στο λιμάνι καθώς και σε ολους τους δρόμους στην πορεία απο την πύλη Ε4 μέχρι τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στα Ταμπούρια.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την υποδοχή στο λιμάνι με τα πλοία που σφυρίζουν καθώς επίσης και μέρος της περιφοράς της εικόνας στο λιμάνι και την οδό Αγίου Δημητρίου
Η ΤΠΚ Μπλέσσας που έφερε την Ιερή Εικόνα
Φωτογραφίες.






![Yποδοχή Φ/Γ Κίμων στον Φαληρικό Όρμο: Σύγχρονη ισχύς δίπλα στο Θωρηκτό Αβέρωφ και την Τριήρη Ολυμπιάς [videos+photos]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/01/DSCN0384-238x178.jpg)

![Λιμάνι Πειραιά: Αγιασμός Υδάτων απο Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου [photos]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/01/αγιος-διονυσιος-θεοφανια-4-238x178.jpg)



