Ένας Ολυμπιακός απο τα παλιά με εναν κόσμο απίστευτο στο πλευρό του νίκησε με 99-84 τη Ρεάλ και καλύπτοντας τη διαφορά της ήττας του στη Μαδρίτη αναπτέρωσε τις ελπιδες του για προκριση στους 8 της Ευρωλίγκας.
Οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν για κορυφαίο το Βαγγέλη Μάντζαρη ο οποίος ανήμερα της ονομαστικής του εορτής πέτυχε 19 πόντους και ηταν ο κορυφαιος για τον Ολυμπιακό
Η “ιερή τετράδα” (Σπανούλης,Πρίντεζης,Μαντζαρης,Παπανικολάου ήταν η κινητηριος δυναμη του ΟΣΦΠ και πέραν απο τους πόντους και τα πολλά rebounds έδωσαν δύναμη και στους υπόλοιπους δείχνοντας το τσαγανό που είχε
Τα δεκάλεπτα: 23-17, 53-33, 73-54, 99-84
Ολυμπιακός: Τζόνσον-Οντομ 3, Χάντερ 5, Παπαπέτρου 7, Σπανούλης 18 (6ασ), Στρόμπερι 5, Μιλουτίνοφ 4, Πρίντεζης 17 (8ρ), Μάντζαρης 19 (6/6τρ, 5ρ), Ουόρικ 8, Χάκετ 5, Παπανικολάου 8 (9ρ).
Ρεάλ: Ρίβερς 17, Φερνάντεθ, Νοσιόνι 9, Μασιούλις 6, Ρέγες 6, Ροντρίγκεθ 11, Αγιόν 7, Κάρολ 11, Λίμα, Γιουλ 17, Τέιλορ.