Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ολυμπιακος 4-1 ΑΕΚ

Ολυμπιακος 4-1 ΑΕΚ

1152
0

Αλλος Ολυμπιακος στο πρώτο ημίχρονο αλλος στο δεύτερο ! Ενας Ολυμπιακος που .. αποδοκιμάστηκε και ένας Ολυμπιακος που αποθεώθηκε . Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν νωρις νωρις πισω στο σκορ αφου μόλις στο 3ο λεπτο ο Πόνσε εκμεταλλεύτηκε το λαθος και έβαλε τους κιτρινόμαυρους μπροστά στο σκορ.

Μεχρι το τελος του πρώτου ημιχρόνου και οι 2 ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλα ο Ολυμπιακος ηταν αυτος που 5 λεπτα μετα το ξεκίνημα του β ημιχρόνου σκόραρε μετα απο φάση διαρκείας με τον Κάμαρα . Οι ερρυθρολευκοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες αλλα κατάφεραν να κάνουν το 2-1 με πλασέ  του Κώστα Φορτούνη  στο 72. Το μομεντουμ έλεγε Ολυμπιακος και συνεπώς στο 83 ο Χάσαν έγραψε το 3-1 και στη συνέχεια ο Φορτουνης πέτυχε το 4-1 πετυχαίνοντας το 2ο τέρμα του .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Μεριά, Σισέ, Βούκοβιτς (46′ Τοροσίδης), Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας (46′ Χριστοδουλόπουλος, 68′ λ.τ. ), Φορτούνης, Χάσαν.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μπακάκης, Σιμόες, Άλεφ (78′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (85′ Αλμπάνης), Κλωναρίδης (57′ Μπακασέτας), Λιβάγια, Πόνσε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.