Έφυγαν τα αμάξια που βρίσκονταν στους προβλήτες κρουαζιέρας αφού φορτώθηκαν στο Neptune Thelisis που ήρθε σήμερα το πρωί ενω για 2 ημέρες βρέθηκε χωρίς να φόρτωσε κάτι και το ομόσταυλο Neptune Koper
Την αναχώρηση αρχικά του Neptune Koper και την άφιξη μετά του Neptune Thelisis , της Πειραιώτικης Neptune Lines μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βιντεο


![Φωτιά Blue Carrier 2 : Οδηγείται ρυμουλκούμενο προς Ελευσίνα – Δείτε το ανοιχτά του Πειραιά [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/10/DSCN4566-238x178.jpg)
![Αλιευτικά γέμισαν το λιμάνι του Πειραιά – Κινητοποίηση των επαγγελματιών αλιέων [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/10/ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ-ΛΙΜΑΝΙ-ΠΕΙΡΑΙΑ-5.10.2026-238x178.jpeg)
