Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Μικρολίμανο : Μια βόλτα στην ανάπλαση δίπλα στη θάλασσα

Μικρολίμανο : Μια βόλτα στην ανάπλαση δίπλα στη θάλασσα [video]

3136
1

Μικρές οι αλλαγές στο Μικρολίμανο με τις πέργκολες να έχουν μπεί πλέον όλες και το παραθαλάσσιο κομμάτι σιγά σιγά να διαμορφώνεται.Βέβαια δυστυχώς ακόμα δεν έχει πουθενά πράσινο και φαίνονται λίγα σημεία που υπάρχει η δυνατότητα.Διαμορφώνονται παγκάκια σε σημεία που παλια ήταν σκαλιά και απο πίσω θα έχει μικρούς θάμνους.Σύντομα λογικά θα μπεί και ο φωτισμός οπότε και θα φανεί η διαφορά. Στο 4ο λεπτό του παρακάτω βίντεο θα δείτε το ξύλινο ντέκ που θα μπεί στο κενό που έχει διαμορφωθεί σε όλο το παραθαλλασιο κομμάτι.

Αυτό που έχει σχολιαστεί πέραν απο την έλλειψη πρασίνου είναι ο δρόμος που σε κάποια σημεία….”είναι σαν να βρίσκεσαι σε φουσκοθαλασσιά” όπως είπε χαρακτηριστικά φίλος της σελίδας μας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά καλό θα είναι να φροντίσετε για το διπλοτριπλο παρκάρισμα στην Ηρώων Πολυτεχνείου και Γρηγορίου Λαμπράκη.Επισης στην ασφαλτόστρωση της Ηρακλειδών,στο κομμάτι, λίγο πριν την Κλεισόβης, διότι έχει καταντήσει, δασικός δρόμος. Ευχαριστώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.