Με κύριο πρωταγωνιστή τον Πύργο Πειραιά και τον εντυπωσιακό φωτισμό του ο Πειραιάς υποδέχθηκε το 2021 ελπίζοντας πως αυτό το έτος θα ειναι έτος επιστροφής στην κανονικότητα.
Για την υποδοχή του 2021,ο Δήμος Πειραιά φωταγώγησε το λιοντάρι του Πειραιά
Ενω πρώτο καράβι για το 2021 στο λιμάνι του Πειραιά ηταν το Blue Star Chios

![Μετα την Κλεισόβης ,ήρθε η σειρά της Λεωφόρου Χατζηκυριακού [videos]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/02/maxresdefault-238x178.jpg)
![Δοκιμές και με νέους συρμούς στη τερματική στάση του τράμ στην Ακτή Ποσειδώνος [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/02/CITADIS-ΑΚΤΗ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ-238x178.jpg)


![Μετα την Κλεισόβης ,ήρθε η σειρά της Λεωφόρου Χατζηκυριακού [videos]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/02/maxresdefault-100x75.jpg)
![Δοκιμές και με νέους συρμούς στη τερματική στάση του τράμ στην Ακτή Ποσειδώνος [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/02/CITADIS-ΑΚΤΗ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ-100x75.jpg)
