Αρχική ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ Κατράκειο Θέατρο : Εκδηλώσεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2019

Κατράκειο Θέατρο : Εκδηλώσεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2019

3970
0

Οιδίπους Τύραννος Κατράκειο 29 Αυγούστου 2019

Oidipous A3 with Bleed

Το τελειότερο έργο του Σοφοκλή και κατά γενική ομολογία η πλέον υποδειγματική αρχαία τραγωδία ξεκινά με ένα μυστήριο. Η πόλη της Θήβας πλήττεται από λοιμό και ο βασιλιάς Οιδίποδας ζητά να εξακριβώσει τον λόγο. Ο χρησμός του Απόλλωνα παραγγέλνει ότι για να καθαρίσει η πόλη πρέπει πρώτα να τιμωρηθεί ο φόνος του Λάιου. Ο βασιλιάς αποφασίζει να εξιχνιάσει το αίνιγμα και ξετυλίγει ένα κουβάρι φρικτών αποκαλύψεων.

Πρωταγωνιστούν:
Δημήτρης Λιγνάδης : Οιδίποδας
Αμαλία Μουτούση : Ιοκάστη
Νίκος Χατζόπουλος : Κρέων
Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης : Τειρεσίας
Γιώργος Ζιόβας : Άγγελος
Γιώργος Ψυχογιός : Θεράπων
Νικόλας Χανακούλας : Εξάγγελος
Χορός: Μιχάλης Αφολαγιάν, Δημήτρης Γεωργαλάς, Δημήτρης Καραβιώτης, Κώστας Κοράκης, Αλκιβιάδης Μαγγόνας, Δημήτρης Μαύρος, Βασίλης Παπαδημητρίου, Γιάννης Πολιτάκης, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Ψωμάς.

Τιμές εισιτηρίων:
20€ κανονικό – 15€ Φοιτητικό / ΑΜΕΑ / Ανέργων
Προπώληση Εισιτηρίων:
Δημαρχείο Νίκαιας – Π. Τσαλδάρη 10 (4ος όροφος)
τηλ.: 213 2075 289 | Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 14:00

Μαρινέλλα – Μακεδόνας – Παπαρίζου – Αδάμου
Στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

https://youthspot.eu/wp-content/uploads/2019/07/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CC%81%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CC%81%CE%BD%CE%B1%CF%82.jpg

Η μουσική έχει πολλές καταγωγές αλλά πάντα ο τόπος της είναι ένας για όλους. Την κοινή αυτή ρίζα, ανεξαρτήτως προελεύσεως, έρχονται να μας θυμίσουν τέσσερεις σπουδαίοι καλλιτέχνες, με διαφορετική πορεία ο καθένας. Δύο Θεσσαλονικείς, μία Κύπρια και μία Ελληνοσουηδέζα.

Πρόκειται για την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ, την ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ και την ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, που ενώνουν τους διαφορετικούς μουσικούς τους ήχους, προσφέροντας μιά παράσταση υψηλών προδιαγραφών, με κοινό στόχο να ανοίξουν τα σύνορα της μουσικής.

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ. Αν το ελληνικό τραγούδι ήταν βιβλίο, το κεφάλαιο «Μαρινέλλα» θα ήταν ένα από τα σπουδαιότερα και πλέον πολυσέλιδα. Η σπουδαία αυτή ερμηνεύτρια, με την σαρωτική και συγκλονιστική παρουσία της, είναι ένα σύμβολο δύναμης, θέλησης και δημιουργίας και αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για τις νεότερες γενιές.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του. Στα τριάντα χρόνια της μουσικής του διαδρομής, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει «υψηλές πτήσεις» τόσο στον εναέριο όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει συνεργαστεί με τα πιό γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ ξεκινώντας τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην μουσική περίπου στα 16 της χρόνια, έχει καταφέρει, με πολύ προσεκτικές επιλογές, να ξεχωρίσει στον χώρο του μουσικού θεάματος και του θεάτρου.

Λευτέρης Πανταζής Κατράκειο Θέατρο ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΠΑΝΤΑΖΗΣ POSTER 50 70 FINAL

Ο Λευτέρης Πανταζής, ο τραγουδιστής με 45 χρυσούς δίσκους και περισσότερα από 4 εκατομμύρια πωλήσεις, που αποτέλεσε για ολόκληρες γενιές καλλιτέχνη-συνώνυμο της ελληνικής διασκέδασης, έρχεται για μια μοναδική μουσική βραδιά στο Κατράκειο Νίκαιας.

Μαζί του αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής θα μας ταξιδέψουν με πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες αλλά και νέα τραγούδια.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου να είστε όλοι εκεί…

Ο αγαπημένος και ξεχωριστός Λε-Πα γνωρίζει καλύτερα από όλους το μυστικό της καλής διασκέδασης και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο κόσμος έχει αγαπήσει τον ίδιο και τα τραγούδια του εδώ και δεκαετίες. Θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τον Λευτέρη Πανταζή χορτασμένο από τις επιτυχίες, αλλά ο ίδιος φροντίζει μέσα από τη δουλειά του να μας δείχνει πάντα το αντίθετο. Στην καριέρα του έχει ερμηνεύσει αμέτρητα τραγούδια που έχουν μεγαλώσει με το άκουσμά τους γενιές και γενιές!

Συμμετέχουν με αγαπημένες επιτυχίες: Ζουγανέλης, Κοντογιάννης, Πετρέλης, Γερολυμάτος, Κόνι Μεταξά, Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: 18.30
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20.30

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 13€ – ΕΙΣΟΔΟΣ 15€
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ 4ος όροφος γρ. Δημοσίων Σχέσεων τηλ. 213 2075289 Δευ-Παρ 08.00 – 14.30

Ειδική προσφορά: τα πρώτα 1.000 εισιτήρια 10€

 

ΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ», ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

GARBI POSTER

Η Καίτη Γαρμπή γιορτάζει τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία με μία μεγάλη συναυλία, στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, στις 21:00!
Τραγουδώντας όλες τις επιτυχίες της και έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους καλλιτέχνες με τους οποίους θα ενώσει τη φωνή της, θα μας χαρίσει «Αυτό Το Πάρτυ Που Θέλω».

Η «ντίβα της καρδιάς μας», με τα δεκάδες επιτυχημένα και διαχρονικά τραγούδια, τη χαρακτηριστική ερμηνεία και την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία, θα σβήσει τα κεράκια της δισκογραφικής της τούρτας μαζί με όλους μας, σε μία μοναδική βραδιά – έκπληξη, υπό το σύνθημα «Let’s Celebrate With Friends».

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν μαζί με την Καίτη Γαρμπή, σε μοναδικά ντουέτα.

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr και το δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, 4ος όροφος, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 14:00) έναντι 13€, ενώ θα είναι διαθέσιμα στα ταμεία του θεάτρου την ημέρα της συναυλίας, έναντι 15€.

Από το 1989 και την δισκογραφική της «Πρόβα» έως και σήμερα, η Καίτη Γαρμπή έχει διαγράψει τη δική της μοναδική πορεία στο ελληνικό τραγούδι.

Με χρυσά, πλατινένια και πολυπλατινένια albums, δεκάδες διαχρονικά hits, πάνω από 1.500.000 πωλήσεις δίσκων, και εκατοντάδες sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι μια από τις πιο εμπορικές καλλιτέχνιδες της Ελλάδας! «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί», «Χαμένα», «Θα Μελαγχολήσω», «Βιάστηκα», «Ατόφιο Χρυσάφι», «Ναι, Υπάρχω Εγώ», «Ευαισθησίες», «Ιεροσυλία», «Τρυφερότητα», «Ασυμφωνία Χαρακτήρων», «Του Φεγγαριού Αναπνοές», «Επιτέλους», «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί», «Μην Με Συγκρίνεις», «Το Λάθος Μου», «Αρχίζω Πόλεμο», «Εσένα Μόνο», «Δώρο Θεού», «Το Κάτι», «Περασμένα Ξεχασμένα», «Ανεμοδαρμένα Ύψη», «Καινούργια Εγώ», είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια που μας έχει χαρίσει.

Εκτός από τη μεγάλη συναυλία στη Νίκαια, η Καίτη Γαρμπή θα γιορτάσει τα δισκογραφικά της γενέθλια και με το νέο album που ετοιμάζει, στο οποίο συμπράττει ξανά με τον hitmaker Φοίβο μετά από 19 χρόνια. Το album, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Panik Platinum, θα περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια, μεταξύ των οποίων το «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα», που βρέθηκε σε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο YouTube views, καθώς και μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή σε ντουέτα – έκπληξη.

INFO
30 χρόνια Καίτη Γαρμπή – «Let’s Celebrate With Friends»
Κατράκειο θέατρο (πάροδος Ακροπόλεως, Νίκαια)
Ώρα έναρξης: 21:00 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, 4ος όροφος, Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 14:00, τηλ.: 213 2075 289), 15€ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Φοιτητικό Ανέργων: 13€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.