Εφτασε οπως δείχνουν τα πράγματα ,καιρού επιτρέποντος,παντα η πολυπόθητη στιγμή για το Ε/Γ-Ο/Γ ΙΟΝΙΣ, το οποιος θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, το πρώτο του δρομολόγιο από τον Πειραιά για τα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα και την Κρήτη. Το εν λόγω δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με αναχώρηση στις 2 το μεσημέρι (14.00) από το λιμάνι του Πειραιά.
Το πλοίο αγοράστηκε απο την εταιρεία Αβλέμων Ναυτική Εταιρεία,συμφερόντων Τουρλουμούση-Τσαίλα
Οταν δούλευε στον Πειραιά πάλι πριν λίγο καιρο.


![Φωτιά Blue Carrier 2 : Οδηγείται ρυμουλκούμενο προς Ελευσίνα – Δείτε το ανοιχτά του Πειραιά [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/10/DSCN4566-238x178.jpg)
![Αλιευτικά γέμισαν το λιμάνι του Πειραιά – Κινητοποίηση των επαγγελματιών αλιέων [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/10/ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ-ΛΙΜΑΝΙ-ΠΕΙΡΑΙΑ-5.10.2026-238x178.jpeg)
