Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Εντοπίστηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί απο τον Πειραιά

Εντοπίστηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί απο τον Πειραιά

1072
0

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 16χρονης Νάντα Χουσαϊν, που είχε εξαφανιστεί στις 26 Ιουνίου από το σπίτι της στην περιοχή του Πειραιά.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η περιπέτεια της κοπέλας έληξε την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων.

Η Νάντα Χουσαΐν βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Νάντα Χουσαΐν και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, επισημαίνει στην σχετική ανακοίνωση.

imeres thalassas
Προηγούμενο άρθροB’Πειραιά : Αυτοί είναι οι υποψήφιοι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019
Επόμενο άρθροCaptagon: 5 τόνοι – 33 εκ. χάπια η τελική ποσότητα του “ναρκωτικού των τζιχαντιστών” που βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.