Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς : Πολλά τα ερωτηματικά για την απόφαση του ΚΑΣ

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς : Πολλά τα ερωτηματικά για την απόφαση του ΚΑΣ

889
0

Ανακοίνωση έκανε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για την περίεργη απόφαση του ΚΑΣ.Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

 

“Δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι από την βιασύνη της απόφασης, να κηρυχθεί ως αρχαιολογικός χώρος ένα μεγάλο τμήμα του Πειραιά.

Μετά από δέκα χρόνια διαρκούς οικονομικής ύφεσης και οκτώ χρόνια μεγάλης κυκλοφοριακής ταλαιπωρίας από τα έργα Τραμ και Μετρό, η πόλη μας έχει άμεση ανάγκη από το οξυγόνο της γρήγορης ανάπτυξης και της επαναφοράς της στην κανονικότητα.

Η απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, καθώς δεν λήφθηκε υπόψη το αίτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Αντιπεριφέρειας, του Δήμου, των παραγωγικών φορέων, αλλά και των δημοτών, για αναβολή της απόφασης, ώστε να δοθεί χρόνος για στοιχειώδη διαβούλευση.

Είναι επιτακτική ανάγκη, το Υπουργείο Πολιτισμού και το Κ.Α.Σ. να ενημερώσουν τις επιχειρήσεις και τους δημότες του Πειραιά, για το ποιες περαιτέρω γραφειοκρατικές διαδικασίες θα επιφέρει στην καθημερινότητά τους αυτός ο χαρακτηρισμός.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.