Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Εκατοντάδες δώρα για τα παιδιά του Πειραιά από τη Χριστουγεννιάτικη δράση της...

Εκατοντάδες δώρα για τα παιδιά του Πειραιά από τη Χριστουγεννιάτικη δράση της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και του Δήμου Πειραιά με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

127
0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία συλλογής χριστουγεννιάτικων δώρων για παιδιά, της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά και του Δήμου Πειραιά με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Στη δράση παρευρέθηκαν και προσέφεραν δώρα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με τον γιο του Πέτρο, η Αντιπρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Σούλα Λεωτσάκου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου Αντώνης Μοραντζής, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς, Πόλη Πρότυπο» κ. Νίκος Βλαχάκος, ο Διευθυντής Κοινωνικών Υπηρεσιών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Νικήτας Κανάκης κ.α.

Τα εκατοντάδες δώρα που συγκεντρώθηκαν από τη μεγάλη ανταπόκριση των Πειραιωτών στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής, θα δοθούν σε ωφελούμενες οικογένειες της ΚΟ.Δ.Ε.Π. οι οποίες στερούνται ακόμα και των βασικών αγαθών, αδυνατώντας να προσφέρουν ένα απλό χριστουγεννιάτικο δώρο στα παιδιά τους, που με τόσο ανυπομονησία περιμένουν.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της δράσης:

«Ακόμα μια σημαντική πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ και του Όλοι Μαζί Μπορούμε, από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Συγκεντρώσαμε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και δώρα για παιδιά ωφελούμενων οικογενειών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών και το μήνυμά μας είναι να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι τα Χριστούγεννα. Στην κατεύθυνση αυτή κι εμείς αλλά και πολλοί πολίτες ήρθαν στο Γραφείο Εθελοντισμού και προσέφεραν δώρα. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και χαίρομαι που για ακόμα μια φορά αναδεικνύεται  η αλληλεγγύη και η διάθεση για προσφορά που διακρίνει τους Πειραιώτες».

Η Αντιπρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Σούλα Λεωτσάκου, ανέφερε σχετικά:

«Κανένας συνάνθρωπός μας δεν είναι μόνος και τα φετινά Χριστούγεννα στον Πειραιά!» Και δεν πρόκειται για ένα απλό σύνθημα, αλλά για μια πραγματικότητα που έχουμε καταφέρει ως Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση και ως Δημοτική Αρχή του Πειραιά. Όπως όλο τον χρόνο, ακόμα περισσότερο κατά τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, τις ημέρες της αγάπης, την ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, είναι καθήκον και ηθική μας υποχρέωση να βρισκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που μας έχουν περισσότερο ανάγκη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς από τα πολλά ευτυχισμένα παιδικά χριστουγεννιάτικα χαμόγελα, τα οποία είμαστε πεπεισμένοι ότι θα σκορπίσουμε μαζί με τα εκατοντάδες δώρα που θα διανείμουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς και εκ μέρους του Προέδρου Ιωάννη Βοϊδονικόλα, του Δ.Σ., των εργαζομένων και των εθελοντών της ΚΟ.Δ.Ε.Π., τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν ενεργά στη χριστουγεννιάτικη δράση συλλογής παιδικών δώρων, καθώς επίσης και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη σταθερή και αποτελεσματική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, με σκοπό να κάνουμε μόνο το καλό»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.