Αρχική ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΒΕΠ: Διαγωνισμός “Γαλάζιας φωτογραφίας” για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας- Πειραιάς 2015»

ΕΒΕΠ: Διαγωνισμός “Γαλάζιας φωτογραφίας” για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας- Πειραιάς 2015»

2190
0

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ως ένας σύγχρονος φορέας της επιχειρηματικότητας, αλλά και ως κυψέλη της παραγωγικής διαδικασίας, συμμετέχει με το Δήμο Πειραιά, στη διοργάνωση «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας- Πειραιάς 2015», που θα λάβει χώρα στην πόλη μας, στις 28-31 Μαΐου 2015, με μια σειρά δράσεων, όπως ο διαγωνισμός βράβευσης της καλύτερης «γαλάζιας» φωτογραφίας, η λειτουργία περιπτέρου, κ.ά.

Για αυτό το λόγο προσκαλεί τους Πειραιώτες στο διαγωνισμό για την ανάδειξη και βράβευση της καλύτερης «γαλάζιας» φωτογραφίας, το θέμα της οποίας έχει ως εξής: «Πειραιάς- Θάλασσα- Λιμάνι. Ιστορία και εξέλιξη».

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ενθάρρυνση της συμμετοχής σε τέτοιου είδους σημαντικές εκδηλώσεις με πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον.Σε αυτον μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις του Πειραιά, οργανώσεις εργοδοτών και εργαζομένων, μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές.

Όποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να στείλει ταχυδρομικώς τις φωτογραφίες του (μέχρι 10 έκαστος διαγωνιζόμενος), σε διαστάσεις μέχρι Α4, μαζί με τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής, στο ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ και ΤΥΠΟΥ Ε.Β.Ε.Π., Δ/νση Λουδοβίκου 1, Πλ. Οδησσού, Τ.Κ. 18531 Πειραιάς, 2ος όροφος, τηλ. 210 4170529).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής η Τρίτη 26 Μαΐου 2015. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά. Η βράβευσή τους θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, που θα λάβει χώρα, το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, στην «Επιχειρηματική Λέσχη» του Ε.Β.Ε.Π. ενώ οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στο χώρο του Επιμελητηρίου. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι επαγγελματίες φωτογράφοι.

Τα βραβεία είναι 3 και είναι τα εξής: 1o Βραβείο: 500 ευρώ, 2ο Βραβείο: 300 ευρώ 3º Βραβείο: 200 ευρώ

H Κριτική Επιτροπή Αξιολόγησης του διαγωνισμού είναι

  • Βασίλης Κορκίδης – Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.
  • Δημήτρης Μαθιός – Α΄ Αντιπρόεδρος Ε.Β.Ε.Π. και Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής- Πειραιώς.
  • Νίκος Μαυρίκος – Β΄ Αντιπρόεδρος Ε.Β.Ε.Π. και Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων.
  • Δημήτρης Μαρκομιχάλης- Γενικός Γραμματέας Ε.Β.Ε.Π.
  • Νίκος Μανεσιώτης – Οικον. Επόπτης Ε.Β.Ε.Π. και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

Τι είναι η«Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας »

 Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας (ΕΗΘ) καθιερώθηκε το 2008 από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο της Ε.Ε., με στόχο την ολοκληρωμένη προσέγγιση των θαλάσσιων υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επαγγελματίες του κλάδου από ολόκληρη την Ε.Ε. συναντιούνται κάθε χρόνο με υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, συζητούν και ανταλλάσσουν απόψεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα του τομέα διεθνώς και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και την προστασία των οικοσυστημάτων μας. Οι συμμετέχοντες προέρχονται, μεταξύ άλλων, από λιμενικούς οργανισμούς, ναυτιλιακές επιχειρήσεις, πλέγματα ναυτιλιακών δραστηριοτήτων (clusters), περιβαλλοντικές οργανώσεις, επαγγελματικές ενώσεις, επιστημονικά και ερευνητικά ιδρύματα, από το χώρο της εκπαίδευσης και από τοπικές, περιφερειακές, εθνικές και ευρωπαϊκές αρχές.

– Διαδικτυακός τόπος Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας http://ec.europa.eu/maritimeaffairs/maritimeday/en/home – Γενική Διεύθυνση Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας http://ec.europa.eu/dgs/maritimeaffairs_fisheries/index_el.htm – Διαδικτυακός τόπος Ε.Β.Ε.Π. http://www.pcci.gr/evep/shared/index.jsp?context=101

Επισυνάπτεται Δήλωση Συμμετοχής

 

Προηγούμενο άρθροΕκπτώσεις στα μαγαζιά από 2 μέχρι 9 Μαΐου
Επόμενο άρθροΑναχώρηση Silver Cloud από το λιμάνι του Πειραιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.