Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Δήμος Πειραιά : Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου 9/3/2020

Δήμος Πειραιά : Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου 9/3/2020

604
0

Tη Δευτέρα 9-3-2020 και ώρα 16:00, θα λάβει χώρα το 5ο Δημοτικό Συμβουλιο Πειραιά για εφέτος,στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

Ενημέρωση του Σώματος από το Τμήμα  ΟΧΕ/ΕΦΔ για την πορεία της ΟΧΕ.

 

 1. Υποχρεωτική αναμόρφωση στοχοθεσίας οικονομικού έτους 2020.

Εισηγήτρια: Γλύκα – Χαρβαλάκου Αθηνά.

 

 1. Έγκριση αλλαγής στοιχείων του έργου “Επισκευές και ανακατασκευές αυλείων χώρων Σχολικών Κτιρίων Δήμου Πειραιά”.

Εισηγητής: Καρύδης Δημήτριος

 

 1. Αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π.)

Εισηγήτρια: Ζηλάκου Χαραλαμπία.

 

 1. Επικύρωση της με αρ. 171/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Εισηγήτρια: Γλύκα – Χαρβαλάκου Αθηνά.

 

 1. Τροποποίηση-συμπλήρωση της με αρ. 678/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.

Εισηγητής: Δήμαρχος

 

 1. 6. Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους ως Προέδρων στο Πρωτοβάθμιο & Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Χώρων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων για το έτος 2020.

Εισηγητής: Καψοκόλης Γρηγόριος

 

 1. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με το νόμιμο αναπληρωτή του ως μέλος σε Επιτροπή Διαγωνισμού. Εισηγητής: Αράπης Δημήτριος.

 

 1. Τροποποίηση της με αρ. 150/5-3-2018 απόφασης Δημ. Συμβουλίου, με την αντικατάσταση μελών της Επιτροπής Παραλαβής φυσικού αερίου (ΔΕΠΑ) της Δ/νσης Μηχ/κού-Ηλεκτρ/κού.

Εισηγήτρια: Γλύκα – Χαρβαλάκου Αθηνά.

 

 1. Σύναψη δημόσιας σύμβασης συντήρησης κοινόχρηστων χώρων πρασίνου με τίτλο «Aποψίλωση χώρων Δήμου Πειραιά για την αντιπυρική περίοδο».

Εισηγήτρια: Καρακατσάνη Αντωνία

 

 1. 10. Έγκριση διενέργειας Δημοπράτησης για την εκμίσθωση των Δημοτικών καταστημάτων με διακριτικούς αριθμούς, 9/1 και 9 αντίστοιχα που βρίσκονται στο ημιτελές ακίνητο Ραλλείου.

Εισηγητής: Μαρκαριάν Χαρουτιούν.

 

 1. Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Πειραιά για τον καθορισμό των χρήσεων στο ακίνητο επί της Α.Μουράτη, Εμμανουηλίδη, Λεωφ. Αθηνών-Πειραιώς 64, στο Ο.Τ. 63/Τ.21, ιδιοκτησίας “ΗΒΗ Επενδύσεων και Συμμετοχών ΑΕΕΕ”.

Εισηγητής: Αράπης Δημήτριος.

 

 1. Παραχώρηση του κοινόχρηστου πεζοδρομίου της Ακτής Μουτσοπούλου μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Χαριλάου Τρικούπη στο Πασαλιμάνι, για την τοποθέτηση περιπτέρων, για την πραγματοποίηση της 34ης Έκθεσης Βιβλίου από 12-28/6/2020.

Εισηγήτρια: Ζαρακέλη Ανδριάνα.

 

 1. 13. Δωρεάν παραχώρηση του προαύλιου χώρου του Δημοτικού Θεάτρου και της πλατείας Κοραή στις 14-3-2020, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Δήμου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μαθηματικής Σταθεράς του Π και της εκδήλωσης στη μνήμη του Ελ. Βενιζέλου.

Εισηγήτρια: Ζαρακέλη Ανδριάνα.

 

 1. Έγκριση του αιτήματος της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας για την πραγματοποίηση εκδήλωσης στις 11/4/2020, από 9:00 έως 12:00, στο χώρο του ρολογιού στο Πασαλιμάνι.

Εισηγητής: Καψοκόλης Γρηγόριος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.