Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Σύλληψη 2 ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων

Σύλληψη 2 ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων

333
0

Συνελήφθησαν, στα πλαίσια του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της 12-4-2023, στον Πειραιά, από την Ομάδα Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αττικής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, δυο αλλοδαποί 21 και 14 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμου που εμπορεύεται παράνομα βεγγαλικά πυροτεχνήματα μέσω διαδικτύου εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται στην περιοχή του Πειραιά επιβαίνοντες σε  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Κατά τον  έλεγχο που διενεργήθηκε στην κατοχή τους και εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- κινητό τηλέφωνο και -1.300- κροτίδε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.