Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Αναχώρησε από τον Πειραιά το ENCHANTED PRINCESS

Αναχώρησε από τον Πειραιά το ENCHANTED PRINCESS [video]

3
0

Το ENCHANTED PRINCESS αναχώρησε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026 από το λιμάνι του Πειραιά, συνεχίζοντας το πρόγραμμα κρουαζιερών του στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το κρουαζιερόπλοιο της Princess Cruises ανήκει στην κλάση Royal Class και παραδόθηκε στην εταιρεία στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 από τα ναυπηγεία Fincantieri στο Monfalcone της Ιταλίας.

Έχει μήκος 330 μέτρα, πλάτος 38,4 μέτρα και ολική χωρητικότητα περίπου 144.650 GT. Μπορεί να φιλοξενήσει 3.660 επιβάτες σε κανονική πληρότητα, ενώ το πλήρωμά του αριθμεί περίπου 1.346 άτομα. Διαθέτει συνολικά 19 καταστρώματα και η μέγιστη ταχύτητά του φτάνει τους 22 κόμβους.

Το ENCHANTED PRINCESS  αποτελεί το πέμπτο πλοίο της σειράς Royal Class της Princess Cruises.

Μετά την αναχώρησή του από τον Πειραιά στις 25 Σεπτεμβρίου, το πλοίο συνέχισε την κρουαζιέρα του προς τα επόμενα λιμάνια της Μεσογείου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.