Είχαμε ακούσει κατα καιρούς παράπονα “για την κατάσταση του Πειραικού Συνδέσμου” αλλα η χθεσινή γενική συνέλευση έδειξε την απαξίωση στην οποία έχει περιελθεί το ιστορικό και πολυσχεδές σωματείο του Πειραιά. Ιδρύθηκε το 1894 και σίγουρα δεν αξίζει αυτη την κατάσταση.
21 μέλη συμμετείχαν στην γενική συνέλευση , εκ των οποίων 8 ηταν μελη του ΔΣ και μόλις 10 ψήφισαν τον απολογισμο.
Οι φωτογραφίες απο τη κα Νότα Σοφίου και τον κο Γιώργο Βαγιάκη




![KYKLOS: Προχωρούν οι εργασίες για τον νέο μεγάλο χώρο πολιτισμού στο Νέο Φάληρο [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/08/KYKLOS-8.8-238x178.jpg)
![Μουσείο Εναλίων Αρχαιοτήτων: Η εικόνα των εργασιών στις αρχές Αυγούστου – Μεταμορφώνεται το ιστορικό SILO [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/08/ENALION-48-238x178.jpg)
