Αρχική ΝΕΑ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ 7000 Καρναβαλιστές στην κεντρική παρέλαση στον Ρέντη

7000 Καρναβαλιστές στην κεντρική παρέλαση στον Ρέντη

502
0

Με Αεροπλάνα και Ρολόγια που χορεύουν, Γοργόνες που βγαίνουν στη στεριά, Παλέτες που τραγουδούν, Μολυβένιους στρατιώτες, Μάγισσες και Κολοκύθες και έναν Γορίλα «Βασιλιά Καρνάβαλο» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η Κεντρική Καρναβαλική παρέλαση στο Ρέντη (οδός Φλέμινγκ) στις 12 μ.μ. Θα παρελάσουν 16 άρματα με θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο και οι καρναβαλιστές αναμένεται να ξεπεράσουν τους 7.000. Θα ακολουθήσει γιορτή με ζωντανή μουσική στην κεντρική πλατεία του Ρέντη.
Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. η πλατεία Κουμπάκη (Νίκαια) θα γεμίσει με μουσικές και πυροτεχνήματα. Στο παραδοσιακό γλέντι συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα της Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Ο.Π.Α.Ν του Δήμου Πειραιά διοργανώνει το Σάββατο 25/02/23 το 1ο Πειραϊκό καρναβάλι.
Επόμενο άρθροΑποκριάτικες εκδηλώσεις και Κούλουμα με παραδοσιακό γλέντι στην παραλία της Φρεαττύδας από τον Δήμο Πειραιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.