Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Την 3η θέση στο «We’re Back – Preseason Tour Valencia» κατέκτησε ο...

Την 3η θέση στο «We’re Back – Preseason Tour Valencia» κατέκτησε ο Ολυμπιακός

425
0

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπάγερν με 82-68 και κατέκτησε την 3η θέση στο «We’re Back – Preseason Tour Valencia».

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι»… πάλευαν να βρουν ρυθμό (0 ασίστ), ήταν εξαιρετικά άστοχοι (0/6 τρίποντα) και δεν άργησαν να βρεθούν στο -10 (4-14 στο 8’). Με όπλο τους την περιφέρεια οι Γερμανοί αύξησαν κι άλλο τις αποστάσεις (12π., 18-30 στο 16’), όμως, με καλή άμυνα και επιθετική αιχμή τον Σάσα Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα επί μέρους σκορ 13-2 και μείωσε στον πόντο (31-32), με την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους. Με σταθερά καλή άμυνα, εξαιρετικό «μαέστρο» τον Κώστα Σλούκα -ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 13 ασίστ- και τους Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Πρίντεζη και Χασάν Μάρτιν να «φόρτωνουν» το καλάθι της Μπάγερν, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο παρκέ και πήρε στα χέρια του τον απόλυτο έλεγχο (64-51, στο 32’). Έκτοτε οι «ερυθρόλευκοι», που προηγήθηκαν και με 16π. (82-66), δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία και έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση (82-68).

πηγή Olympiacosbc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.