Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Τερψιθέα…με σκοτεινή θέα

Τερψιθέα…με σκοτεινή θέα [photos]

1546
0

Περπατώντας τόσο εχθές οσο και σήμερα στον Πειραιά και ειδικότερα περνώντας νωρίτερα απο τις…πλατείες της Τερψιθέας παρατηρήσαμε πως ο φωτισμός στις 2 απο τις.. 4 δεν ηταν ο καλύτερος και  μια απο αυτές έχει γινει οπως εχουμε αναφέρει και παλιότερα το σπίτι ενος άστεγου συνανθρώπου μας ..

Οπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες,η μόνη πλατεία που ο φωτισμός ειναι ευπρεπής είναι αυτή στην οποία βρίσκεται ο ανδριάντας του Πειραιώτη ήρωα των Ιμίων Αντιναυάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου ΠΝ.

Οι 2 απο τις 4 πλατείες που ο φωτισμός ειναι ανεπαρκής ειναι αυτές που ειναι η παιδική χαρά (μπροστά απο τα κλειστά εκπαιδευτήρια Πλάτων) και αυτη που ειναι μπροστά απο τον Οίκο του Ναύτου..ή τον Χαραμή για τους παλαιότερους.

Στην πλατεία που βρίσκεται μεταξύ Παλαιολόγου,Κολοκοτρώνη και Ηρώων Πολυτεχνείου εδω και καιρός συνάνθρωπος μας έχει βρει ένα υπαίθριο σπίτι και οπως μπορει κανεις να δεί στην παρακάτω φωτογραφία  έχει απλώσει και τα ρουχα του

Οπως και να έχει η εικόνα για μια κεντρική πλατεία του Πειραιά που βρίσκεται στη μέση της διαδρομής λιμανιού και ..Πασαλιμανιού δεν είναι η πρέπουσα και πρέπει να γίνει πιο λαμπερή μεταφορικά και ουσιαστικά πολύ συντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.