Συνελήφθη με ένταλμα, χθες (22-3-2022) το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.
Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της 20-3-2022, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη ημεδαπή, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.
Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.
Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



![ΣΕΦ: Οι εργασίες όπως φαίνονται εξωτερικά, από την οροφή και στο εσωτερικό του σταδίου [photos+video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/07/ΣΕΦ-ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ-107-238x178.jpg)
