Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πειραιάς : Έκλεψαν τα πάντα απο το αυτοκίνητο ασημένιου Ολυμπιονίκη του Τόκιο...

Πειραιάς : Έκλεψαν τα πάντα απο το αυτοκίνητο ασημένιου Ολυμπιονίκη του Τόκιο ….εκτός απο το μετάλλιο!

1021
0

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο πόλο, Στέλιος Αργυρόπουλος έπεσε θύμα κλοπής με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο διεθνής πολίστας, ο οποίος συμπεριλήφθηκε, στην καλύτερη ομάδα του τουρνουά πόλο Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μόλις λίγες ώρες αφότου προσγειώθηκε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο «Ελ. Βενιζέλος», βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πειραιά.

Λίγο μετά την άφιξη τους απο το Τόκιο οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες βρέθηκαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου Πειραιά “Ανδρέας Γαρύφαλλος” στα Βοτσαλάκια, προκειμένου να αποσυμπιεστούν. Μίλησαν με τους υπεύθυνους και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές.

Ο Στέλιος Αργυροπούλος φεύγοντας απο το κολυμβητήριο πήγε για καφέ σε γνωστό μαγαζί της πόλης, αφήνοντας στο αυτοκίνητό του όλα του τα πράγματα λίγες ώρες μετά, όταν και επέστρεψε στο αυτοκίνητο ώστε να επιστρέψει σπιτι του , βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη: Άγνωστοι είχαν παραβιάσει το αυτοκίνητο, παίρνοντας από μέσα τα πάντα! Το μόνο που δεν του πήραν ΕΥΤΥΧΩΣ ήταν το ασημένιο μετάλλιο, καθώς ο Αργυρόπουλος το είχε στην τσέπη του.

Μεταξύ άλλων τα αναμνηστικά του αθλητή από το Τόκιο και τα δώρα των διοργανωτών, όπως ένα κινητό τηλέφωνο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.