Αρχική ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος συμμετέχει στις “Ημέρες Θάλασσας 2018”

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος συμμετέχει στις “Ημέρες Θάλασσας 2018”

1424
0

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος  για άλλη μια χρονιά συμμετέχει στις “Ημέρες Θάλασσας 2018”, με ένα ολοήμερο πρόγραμμα ξεναγήσεων στις αθλητικές του εγκαταστάσεις.
Ο Ναυτικός Όµιλος Ελλάδος (Ν.Ο.Ε.) ιδρύθηκε το 1933 από τον Αντώνη Μπενάκη και μία ομάδα επιφανών Αθηναίων, με σκοπό την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, της ιστιοπλοϊας, και της ψυχαγωγικής ναυσιπλοϊας (yachting), καθώς και την καλλιέργεια εθνικού θαλασσίου πνεύματος και αγάπης προς τη θάλασσα ως στοιχεία ζωής και προόδου.

Ο Ν.Ο.Ε. επενδύει στην ναυτική και ιστιοπλοϊκή εκπαίδευση νέων, και στην διοργάνωση ιστιοπλοϊκών αγώνων, προσβλέποντας στην ανάδειξη καλών αθλητών, πρωταθλητών και Ολυµπιονικών, οπλισµένων µε αρετές, πρότυπα και στόχους. Πέραν των αθλητικών εκδηλώσεων, ο Ν.Ο.Ε. διοργανώνει κοινωνικές και επαγγελµατικές εκδηλώσεις (όπως παρουσιάσεις, διαλέξεις, σεµινάρια, µουσικές και θεματικές βραδιές κλπ).

Eπίσης κατα τη διάρκεια των Ημερών Θάλασσας στο εντευκτήριο του ΝΟΕ, το κοινό μπορεί να πιεί τον καφέ του ή να φάει και να παρακολουθήσει την προπόνηση Σχολών Ιστιοπλοΐας κοντά στις ακτές.

Ιστοσελίδα http://www.ycg.gr/index.php

01/06/2018 – 10/06/2018
09:00 – 17:00
ΝΟΕ (Καραγιωργη Σερβιας 18)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.