Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ολυμπιακός 2-0 Αστέρας Τρίπολης

Ολυμπιακός 2-0 Αστέρας Τρίπολης

1146
0

Μια νίκη η οποία τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στη κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος, πέτυχε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς χάνοντας ευκαιρία στο 4 με το Μιλιβόγιεβιτς, αλλά το γκολ ήρθε 9 λεπτά αργότερα όταν μετά από σέντρα του Αφελάι ο Ντομίνγκες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Αρκάδων.

Αντί όμως ο Ολυμπιακός να ανεβάσει στροφές ώστε να πετύχει 2ο γκολ, αυτός που ήταν καλύτερος στη συνέχεια ήταν ο Αστέρας Τρίπολης που όμως δεν απείλησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός φάνηκε κουρασμένος και έχασε τη μάχη του κέντρου, για αυτό και στο 56 ο Περέιρα πέρασε στο ματς Εντινγκά και Φορτούνη στη θέση των Κασάμι και Αφελάι. 10 λεπτά αργότερα μπήκε στο ματς και ο Μπενίτες.

Εκείνη τη στιγμή ο Αστέρας έχασε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Ιγκλέσιας που δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Ρομπέρτο. Και αφού δεν έγινε από τη μια πλευρά, συνέβη από την άλλη με το Φορτούνη στο  80 αφού είχε προηγηθεί 5 λεπτά ευκαιρία με το Χάρα.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Μποτία, Σιόβας, Σαλίνο, Μασουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι (56’ Εντινγκά), Ντομίνγκες (66’ Μπενίτες), Αφελάι (56’ Φορτούνης), Ντοσεβί, Χάρα

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (68’ Μπαντιμπανγκά), Τσοκάνης, Ινγκλέσιας, Μουνάφο (80’ Φερνάντες), Μάσα, Ρόλε, Λούι, Μπαράλες (86′ Σκουρτάι)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.