Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Τσαμαδού κοντά στο ΠΑ.ΠΕΙ. μέχρι το Μάιο...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Τσαμαδού κοντά στο ΠΑ.ΠΕΙ. μέχρι το Μάιο του 2022

690
0

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 08-05-2021 έως 07-05-2022 και καθ’ όλο το 24ωρο θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Πειραιά, ως εξής:

  •  Καθολικός αποκλεισμός της κίνησης των οχημάτων στην οδό Τσαμαδού, με εξαίρεση τα οχήματα εργοταξίου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολή της με την οδό Δεληγιώργη έως το ύψος της συμβολής της με την ράμπα εισόδου του χώρου στάθμευσης του Πανεπιστημίου Πειραιά, μέγιστου μήκους 25μ.
  •  Χαρακτηρισμός ως αδιεξόδου της οδού Τσαμαδού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζέας και Δεληγιώργη.
  •  Αντιδρόμηση της οδού Τσαμαδού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Θεάτρου και Ζέας.
  •  Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος της οδού Δεληγιώργη, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Β. Γεωργίου έως και 35μ. μετά την συμβολή της με την οδό Τσαμαδού.
  •  Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος της οδού Β. Γεωργίου, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Δεληγιώργη, μέγιστου μήκους 10μ., στην κατεύθυνση προς Δεληγιώργη.
  •  Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην δεξιά πλευρά της οδού Τσαμαδού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Θεάτρου και Δεληγιώργη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.