Αρχική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Κοίμησις της Θεοτόκου : Σε ποιούς Ιερούς Ναούς της Ι.Μ. Πειραιώς θα...

Κοίμησις της Θεοτόκου : Σε ποιούς Ιερούς Ναούς της Ι.Μ. Πειραιώς θα εορταστεί πανηγυρικά

586
0

Στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ρέντη της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, το Σάββατο (13/08) στις 18:30 θα τελεστεί ο Εσπερινός και θα ψαλούν τα εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου. Την Κυριακή (14/08) στις 19:00 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός  Εσπερινός και τη Δευτέρα (15/08) το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ. Στις 19:0 θα ψαλούν ο μεθέορτος Εσπερινός και κτητορικό Μνημόσυνο.

Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα τιμηθεί πανηγυρικά στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς. Την Κυριακή (14/08) στις 19:00 θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός, με τα Εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ. Στις 22:00 θα ψαλεί η Ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος και στη συνέχεια θα αρχίσει η τέλεση ιεράς αγρυπνίας. Τη Δευτέρα (15/08) το πρωί θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 19:00 θα ψαλούν ο Εσπερινός και η Παράκληση της Παναγίας.

Πανηγυρικά θα τιμηθεί η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στον Ιερό Ναό Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον» Χατζηκυριακείου. Την Κυριακή (14/08) στις 19:00 το απόγευμα θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός και η ακολουθία των Εγκωμίων της Παναγίας στο Κουβούκλιο του Επιταφίου της. Την  Δευτέρα το πρωί (15/08) θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 19:00 (15/08) θα ψαλούν Μεθέορτος Εσπερινός και Παράκληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.