Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Διάρρηξη στο θέατρο “Κάτω από τη γέφυρα” στο Νέο Φάληρο

Διάρρηξη στο θέατρο “Κάτω από τη γέφυρα” στο Νέο Φάληρο

1402
0

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου στις 4 το πρωί, διαρρήκτες έσπασαν με φορτηγό τη πόρτα του θεάτρου “Κάτω από τη γέφυρα” και εισέβαλαν στο χώρο προκαλώντας υλικές ζημιές στην προσπάθεια τους να βρουν χρήματα και αντικείμενα αξίας που πίστευαν ότι υπάρχουν.

Ευτυχώς, ειδοποιήθηκε η αστυνομία από περαστικούς και κατέφθασε στο χώρο αλλά οι διαρρήκτες είχαν προλάβει να διαφύγουν.

Δείτε φωτογραφίες της διάρρηξης απο το theatromania.gr

Αυτό είναι το τελευταίο περιστατικό σε μια σειρά διαρρήξεων που έχουν γίνει σε θέατρα στην Αθήνα και όπως φαίνεται οι δράστες επεκτείνουν τη δράση τους και σε άλλες περιοχές ενώ η αστυνομία παρακολουθεί ανήμπορη καθώς φαίνεται να μη μπορεί να τους εντοπίσει και να εξαρθρώσει αυτό το “κύκλωμα”.

Το χρηματικό ύψος της ζημιάς δεν έχει υπολογιστεί ακόμα από τον ηθοποιό-σκηνοθέτη και δημιουργό του θεάτρου Νίκο Δαφνή, ο οποίος υπέστη σοκ όταν τον ειδοποίησαν αν και στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει ανάλογα περιστατικά, στη προσπάθεια του να δημιουργήσει ένα χώρο πολιτισμού που τόσο έχει ανάγκη ο Πειραιάς.

πηγή theatromania.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.