Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ : Αγνοούμενος Κρητικος άστεγος στον Πειραιά;

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ : Αγνοούμενος Κρητικος άστεγος στον Πειραιά;

1379
0

Μια πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή ” Φως στο Τούνελ» για τον αγνοούμενο άνδρα της Κρήτης,Νικο Μουλακακη , 42 ετων, άναψε ένα φως στην έρευνα για την αναζήτηση του.

Υπάλληλος ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας ανέφερε πως ένα άτομο με κοινά χαρακτηριστικά με τον Νίκο Μουλακάκη, εμφανίστηκε εκεί περίπου ένα μήνα μετά την εξαφάνιση του στις αρχές Ιανουαρίου. Το άτομο αυτό ζητούσε πληροφορίες για τις τιμές των δωματίων, αλλά τελικά δεν έμεινε εκεί.

Η μαρτυρία αυτή αναπτέρωσε τις ελπίδες των συγγενών του στο Ηράκλειο, που γεμάτοι αγωνία περιμένουν ένα σημάδι ζωής από τον 42χρονο.

Η έρευνα του «Τούνελ» αποκάλυψε πως ο Νίκος είχε εκδώσει εισιτήριο προκειμένου να ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου από το λιμάνι του Ηρακλείου στον Πειραιά.

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με την πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή, ενισχύουν το ενδεχόμενο ο Νίκος να βρίσκεται στην Αθήνα.

Στίγματα που έφτασαν στο «Τούνελ», έκαναν λόγο για έναν άνδρα που του μοιάζει και κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Ένας από τους τηλεθεατές που συνομίλησε μαζί του, τον περιέγραψε σαν έναν ταλαιπωρημένο άνθρωπο που ζητούσε χρήματα από τους περαστικούς για να αγοράσει φαγητό. Του είπε πως ήταν από το Ηράκλειο Κρήτης.

Ο ανιψιός του Χάρης Πετράκης , βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ».

Απηύθυνε δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του θείου του, να επικοινωνήσει με την εκπομπή.

«Οι ηλικιωμένοι γονείς του κάθε μέρα ζουν μέσα στην αγωνία. Το μόνο που ζητούν είναι να μάθουν πως είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος και ιδιαίτερα πιεσμένος ψυχολογικά.

anikolouli.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.