Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Τιμητικές Διακρίσεις στον Όμιλο Toastmasters Πειραιά

Τιμητικές Διακρίσεις στον Όμιλο Toastmasters Πειραιά

1258
0

O Ετήσιος Διαγωνισμός Ομιλιών Τoastmasters της περιοχής Β1, όπου ανήκει και ο Όμιλος Toastmasters Πειραιά, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με πολύ μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις της Peoplecert

Στον Διαγωνισμό αυτό οι Toastmasters απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως η ρητορική είναι τρόπος ζωής και ταυτότητα έκφρασης. Ένα ταξίδι συνεχούς αναζήτησης για προσωπική εξέλιξη κι αυτογνωσία, αλλά και εποικοδομητικής συνέργειας στο κοινό όραμα και την αποστολή της ομάδας.

 

Ο διαγωνισμός περιελάμβανε Προετοιμασμένη Ομιλία, Αξιολόγηση Προετοιμασμένης Ομιλίας καθώς και Ομιλία Αυθόρμητου Λόγου.   Και στις τρεις αυτές διαγωνιστικές ενότητες της ελληνόφωνης κατηγορίας, τα παρακάτω Μέλη του Ομίλου Toastmasters Πειραιά πρωταγωνίστησαν αφού κατέκτησαν επάξια τις πρώτες θέσεις.   Πιο συγκεκριμένα:

 

   1η θέση στην Προετοιμασμένη Ομιλία:  

κα Ελίνα Μαξούρα, Μέλος Ομίλου Toastmasters Πειραιά

      

  1η θέση στην Αξιολόγηση Προετοιμασμένης Ομιλίας:  

     κ. Μάρκος Ρήγος, Μέλος Oμίλου Toastmasters Πειραιά

   1η θέση στην Ομιλία Αυθόρμητου Λόγου:  

κα Κλεοπάτρα Κλαίρη Χατζηγιάννη, Vice President Public Relations Toastmasters Πειραιά

 

Συγχαρητήρια στους Νικητές, οι οποίοι απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως η ρητορική είναι τρόπος ζωής και ταυτότητα έκφρασης. Ένα ταξίδι συνεχούς αναζήτησης για προσωπική εξέλιξη κι αυτογνωσία, αλλά και εποικοδομητική συνέργεια στο κοινό όραμα και την αποστολή της ομάδας.   Επόμενος στόχος τους είναι η Κύπρος, όπου τον ερχόμενο Απρίλιο διοργανώνεται η επόμενη φάση του Διαγωνισμού με την συμμετοχή και άλλων χωρών.

 

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος Toastmasters Πειραιά ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για τη άξια, ποιοτική και δημιουργική τους εμπλοκή στην διοργάνωση του Ετήσιου Διαγωνισμού Ομιλιών Toastmasters, «Area B1 Speech Contests – District 109», ενώ ευχαριστεί επίσης και τη κριτική επιτροπή για την άψογα τυπική και αμερόληπτη διαδικασία, που ακολούθησε.

 

Οι εργασίες που παρουσιάστηκαν στον Διαγωνισμό ανέδειξαν την ποιότητα όλων των συμμετεχόντων Μελών Toastmasters, ενίσχυσαν τα επίπεδα παρακίνησης των επισκεπτών, βοηθώντας τους να αντιληφθούν τι σημαίνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Toastmasters, ενώ ταυτόχρονα, εκπροσώπησαν επάξια το ισχυρό αξιακό σύστημα που εκφράζει η παγκόσμια φιλοσοφία των Toastmasters.

 

 

Σημείωση:

Λίγα λόγια για τον Ομιλο Toastmasters Πειραιά: Αποτελεί μια ιδιαίτερα ενεργή και δυναμική εκπαιδευτική δραστηριότητα με πολύ μεγάλες επιτυχίες εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη του Πειραιά, εκπροσωπώντας επάξια το Διεθνές Εκπαιδευτικό Σύστημα Toastmasters για αποτελεσματική προσωπική και επαγγελματική πορεία στην Δημόσια Ομιλία, στην Επικοινωνία και την Ηγεσία (Communication and Leadership Skills).

Οι συναντήσεις των Μελών του Ομίλου Πειραιά πραγματοποιούνται κάθε πρώτη (1η), τρίτη (3η) ή και πέμπτη (5η) Τετάρτη κάθε μήνα, ενώ η παρουσία επισκεπτών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες είναι ελεύθερη και ευπρόσδεκτη απ’ όλα τα Μέλη.

Κάθε ενδιαφερόμενος, άνω των 18ετών, έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στον Όμιλο Toastmasters Πειραιά, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του facebook Piraeus Toastmasters Club, καθώς και στο Linkedin – Piraeus Toastmasters Club

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.