Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Συνελλήφθη 24χρονος διαρρήκτης 16(!) καταστημάτων στον Πειραιά

Συνελλήφθη 24χρονος διαρρήκτης 16(!) καταστημάτων στον Πειραιά

1500
0

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες του περασμένου Σαββάτου 30-1-2016 στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), ένας 24χρονος ημεδαπός ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει κατάστημα .

Ειδικότερα, ο ανωτέρω συλληφθείς είχε σπάσει νωρίτερα με ένα μεταλλικό  φρεάτιο τη τζαμαρία του  καταστήματος και αφαίρεσε  απο αυτό έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς και χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά, ο συλληφθείς από τον περασμένο Ιούνιο, είχε προβεί επανειλλημένα σε διαρρήξεις καταστημάτων καθώς και σε κλοπές μοτοσυκλετών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, εντόπιζε καταστήματα με γυάλινη πόρτα και βραδινές ώρες, με τη χρήση βαριών μεταλλικών φρεατίων, προέβαινε στη διάρρηξη τους έτσι οπως ακριβώς έκανε και το Σάββατο που μας πέρασε. Από το εσωτερικό τους, αφαιρούσε συρτάρια ταμειακών μηχανών και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.Υπολογίζεται οτι μέχρι στιγμής είχε διαρρήξει 16 καταστήματα

Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ο αφαιρεθείς ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • Εννέα συσκευές GPS
  • Ένας  σουγιάς και ένα  μαχαίρι
  • Τρία συρτάρια ταμειακών μηχανών
  • Το χρηματικό ποσό των -120- ευρώ
  • Πλήθος μηχανικών και μη εξαρτημάτων μοτοσυκλετών
  • Μία  πινακίδα και διάφορα έγγραφα αφαιρεθείσας μοτοσυκλέτας

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι ο δράστης έχει διαπράξει δεκαέξι  διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα και δύο  κλοπές μοτοσυκλετών.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης πέντε  ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.