Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Πειραιάς Νικητής : Ανακοίνωσε νέους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους

Πειραιάς Νικητής : Ανακοίνωσε νέους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους

730
0

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας, κ. Θεόδωρος Κόντες.

Ο κ. Θεόδωρος Κόντες γεννήθηκε και κατοικεί στον Πειραιά. Επανελεξέγη πρόσφατα για τρίτη συνεχόμενη θητεία Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας.

Είναι Διευθυντής Operation σε εταιρεία με κρουαζιερόπλοια. Διατελεί μέλος στο Propeller Club USA το οποίο εδρεύει στον Πειραιά και είναι μέλος σε Συμβούλια Νηογνωμόνων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αναφορικά με την υποψηφιότητα του κ. Κόντε, τόνισε: «Η υποψηφιότητα του κ. Θεόδωρου Κόντε με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»  αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον συνδυασμό μας όσο και για εμένα προσωπικά. Ο κ. Κόντες είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη προσφορά στον κλάδο της κρουαζιέρας και στον Πειραιά. Επί 4,5 χρόνια είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία, ώστε κάποια στιγμή  αφού γίνουν από όλες τις πλευρές τα αναγκαία βήματα, να ξεκινήσει η τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά με επίκεντρο την κρουαζιέρα. Ως Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας έχει συμβάλει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Πειραιάς κοιτάζει πλέον προς τη θάλασσα, έχουν γίνει σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της γαλάζιας οικονομίας, τα οποία αποτελούν μια γερή βάση. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό τον τομέα και η συμβολή του κ. Κόντε θα είναι καταλυτική. Τον καλωσορίζω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία».

Ο κ. Θεόδωρος Κόντες σε δήλωσή για την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» επεσήμανε: «Θέλω να βοηθήσω τον Πειραιά, το πρώτο λιμάνι της χώρας. Ήδη από τη θέση μου ως Πρόεδρος της κρουαζιέρας ο πρώτος μου στόχος είναι να αξιοποιηθεί το λιμάνι του Πειραιά τα μέγιστα και φυσικά να αξιοποιηθούν τα ενδιαφέροντα μνημεία της πόλης μας, τα οποία προωθούνται και μέσω των επιβατών κρουαζιέρας που φθάνουν στο μεγάλο λιμάνι. Λιμάνι, Πειραιάς και δημότες Πειραιά πρέπει να εκμεταλλευθούμε αυτό το τουριστικό ρεύμα προς όφελος της πόλης, αλλά και της οικονομίας της χώρας γενικότερα».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αναφορικά με την υποψηφιότητα του κ. Κόντε, τόνισε: «Η υποψηφιότητα του κ. Θεόδωρου Κόντε με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»  αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον συνδυασμό μας όσο και για εμένα προσωπικά. Ο κ. Κόντες είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη προσφορά στον κλάδο της κρουαζιέρας και στον Πειραιά. Επί 4,5 χρόνια είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία, ώστε κάποια στιγμή  αφού γίνουν από όλες τις πλευρές τα αναγκαία βήματα, να ξεκινήσει η τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά με επίκεντρο την κρουαζιέρα. Ως Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας έχει συμβάλει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Πειραιάς κοιτάζει πλέον προς τη θάλασσα, έχουν γίνει σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της γαλάζιας οικονομίας, τα οποία αποτελούν μια γερή βάση. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό τον τομέα και η συμβολή του κ. Κόντε θα είναι καταλυτική. Τον καλωσορίζω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία».

Ο κ. Θεόδωρος Κόντες σε δήλωσή για την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» επεσήμανε: «Θέλω να βοηθήσω τον Πειραιά, το πρώτο λιμάνι της χώρας. Ήδη από τη θέση μου ως Πρόεδρος της κρουαζιέρας ο πρώτος μου στόχος είναι να αξιοποιηθεί το λιμάνι του Πειραιά τα μέγιστα και φυσικά να αξιοποιηθούν τα ενδιαφέροντα μνημεία της πόλης μας, τα οποία προωθούνται και μέσω των επιβατών κρουαζιέρας που φθάνουν στο μεγάλο λιμάνι. Λιμάνι, Πειραιάς και δημότες Πειραιά πρέπει να εκμεταλλευθούμε αυτό το τουριστικό ρεύμα προς όφελος της πόλης, αλλά και της οικονομίας της χώρας γενικότερα».

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα είναι ο κ. Γιώργος Δρούζας.

Ο κ. Δρούζας σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες με εξειδίκευση στη Στατιστική στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Management  στην Αγγλία.   Εργάστηκε παράλληλα σε  Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις στον Πειραιά ως Στέλεχος & Οικονομικός Δ/ντής.

Έχει εργαστεί σε μεγάλους Ομίλους του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα, ως Γενικός Δ/ντής, Δ/νων Σύμβουλος, Μέλος Δ.Σ.& Δ/ντής Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Διετέλεσε Ειδικός Εμπειρογνώμων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, συγχρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε. & τα Υπουργεία Εργασίας & Παιδείας.

Συντόνισε μια σειρά προγραμμάτων ΕΣΠΑ ως ειδικός υπεύθυνος Κοινωνικά ευάλωτων ομάδων σε Δήμους & Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Υπήρξε Διαμερισματικός Σύμβουλος ΔΗΜ.Τ.Ο Γ’ Πειραιά και Γραμματέας Οργανωτικού & Παιδείας. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Θεματικού Τομέα Οικονομίας ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Α’ Πειραιά & Νήσων.

Είναι μέλος Δ.Σ. και Έφορος Καλλιτεχνικού του Πειραϊκού Συνδέσμου. Διατελεί Γενικός Γραμματέας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Φαλήρου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του υπογράμμισε: «Καλωσορίζω τον Γιώργο Δρούζα στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Ο κ. Δρούζας έχει θητεύσει σε σημαντικές θέσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, έχει ασχοληθεί με τον συντονισμό ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε Δήμους και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έχει σημαντική εμπειρία στα κοινά, σε διάφορες θέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον Πειραιά και τα προβλήματα του κι επιθυμεί να συμβάλει στη συνέχεια της  προσπάθειάς μας για έναν σύγχρονο και όμορφο Πειραιά. Δημιουργούμε ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο περιλαμβάνονται καταρτισμένοι υποψήφιοι  με γνώση, άποψη και κυρίως διάθεση να προσφέρουν, προκειμένου να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που ονειρευόμαστε και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση από το 2014».

Ο κ. Γιώργος Δρούζας σε δήλωσή του τόνισε: «Οι επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι κρίσιμες και καθοριστικές για τον Δήμο μας. Προσωπικά, ζώντας από το 1967 στον Πειραιά και ενασχολούμενος ενεργά την τελευταία 12ετία με τα κοινά, αισθάνθηκα την ανάγκη αλλά και τη βαθειά υποχρέωση να συνταχθώ στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη και να αποδεχθώ την ιδιαίτερα τιμητική του πρόταση για τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Ο Γιάννης Μώραλης τα τελευταία 4,5 χρόνια έκανε έργο και έλυσε πολλά προβλήματα. Μπορεί όμως να πετύχει και να κάνει πολύ περισσότερα γιατί έβαλε τις βάσεις γι΄ αυτό. Μετά από πολλές προσπάθειες εξασφάλισε χρηματοδότηση για έργα και δράσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων των Πειραιωτών και θα φέρουν ανάπτυξη στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη Περιφερειακή Ενότητα του Πειραιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την τιμή που μου έκανε και υπόσχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για ό,τι καλύτερο για τον Πειραιά μας».

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι η κα Ασπασία Παπαματθαίου και ο κ. Μανώλης Σοφιανόπουλος.

Η κα Ασπασία Παπαματθαίου μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και διαθέτει μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα. Εργάζεται σε εταιρεία επιθεωρήσεων πλοίων στον Πειραιά.

Ο κ. Μανώλης Σοφιανόπουλος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι υποψήφιος Διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και νέος ερευνητής σε έργα πληροφορικής. Είναι μέλος Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΟΜΕ-ΟΤΕ και μέλος της Γραμματείας Νέων Εργαζομένων ΓΣΕΕ.

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Καλωσορίζω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Ασπασία Παπαματθαίου και Μανώλη Σοφιανόπουλο, δυο νέους Πειραιώτες οι οποίοι γνωρίζουν τα θέματα που απασχολούν τον Πειραιά, αγαπούν την πόλη μας κι επιθυμούν να προσφέρουν. Χαίρομαι γιατί το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» ενισχύεται όλο και περισσότερο με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών, οι οποίοι έχουν διαπιστώσει το έργο που έχει υλοποιηθεί στην πόλη τα τελευταία 4,5 χρόνια και επιθυμούν να συμβάλουν στη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκινήσαμε το 2014, για έναν καλύτερο Πειραιά. Τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Η κα Ασπασία Παπαματθαίου σε δήλωσή της τόνισε:

«Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στην πόλη του Πειραιά. Τον αγαπώ και θέλω πραγματικά να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να γίνει πόλη-πρότυπο στην Ελλάδα. Οραματίζομαι έναν Πειραιά σύγχρονο, ανταποκρινόμενο στις σημερινές απαιτήσεις των πολιτών. Χαίρομαι που συμμετέχω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τον Γιάννη Μώραλη και θα κάνω ό,τι μπορώ προκειμένου να συμβάλω για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών, μέσω της περαιτέρω ανάπτυξης της πόλης μας».

Ο κ. Μανώλης Σοφιανόπουλος ανέφερε σε δήλωσή του:

«Ο Πειραιάς αποτελεί για εμένα ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο τόπο. Είναι η πόλη που μεγάλωσα, σπούδασα και ζω με την οικογένεια μου. Αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, ώστε να συμβάλλω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και

της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Πάντα θεωρούσα ότι δεν πρέπει να βλέπουμε την κοινωνία ως προς το τι θα δώσει σε εμάς, αλλά τι μπορούμε να δώσουμε εμείς στην κοινωνία. Ο Δήμαρχος μας Γιάννης Μώραλης, απέδειξε το προηγούμενο διάστημα ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες, έχει αναπτυξιακό πλάνο και οραματίζεται έναν Πειραιά πρωτοπόρο στη ναυτιλία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό. Μαζί με τον Γιάννη Μώραλη και τον «Πειραιά Νικητή» για το συμφέρον της πόλης μας, του Πειραιά που αγαπάμε».

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι η κα Δέσποινα Αρβανίτου.

Η κα  Αρβανίτου μεγάλωσε, δραστηριοποιείται στον Πειραιά και είναι εκπαιδευτικός.

Διετέλεσε Διευθύντρια Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και αιρετός του Ανώτατου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Αττικής (ΑΠΥΣΔΕ). Υπήρξε Πρόεδρος, γραμματέας και μέλος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Πειραιά (ΕΛΜΕ).

Είναι Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης καλωσόρισε στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» την Δέσποινα Αρβανίτου, τονίζοντας: «Έχω τη χαρά να ανακοινώσω την υποψηφιότητα της Δέσποινας ως Δημοτικής Συμβούλου με τον συνδυασμό μας. Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα,  με την οποία είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ εποικοδομητικά από την αρχή της θητείας μας, καθώς διατελεί Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά τα τελευταία 9 χρόνια. Στην Δέσποινα Αρβανίτου έχω εκτιμήσει την εργατικότητα, την αφοσίωση και τη διαρκή της προσπάθεια, προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα που απασχολούν τη λειτουργία των σχολείων στην πόλη μας,  ενώ οι πρωτοβουλίες που κατά καιρούς έχει λάβει, έχουν συμβάλει στη δημιουργία νέων δράσεων για τους  μαθητές του Πειραιά. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη συνεργασία μας και θεωρώ ότι μπορεί να συνεισφέρει με τη γνώση και τη διάθεση για προσφορά που τη διακρίνει και από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου. Της εύχομαι καλή επιτυχία».

Η κα Δέσποινα Αρβανίτου σε δήλωσή της τόνισε: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Στα έτη συνεργασίας με τον Δήμαρχο από τη θέση της Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά και βλέποντας τη διάθεση και κυρίως την προσπάθειά του να προσφέρει στην πόλη, καθώς και τη στήριξη του ως προς την καλή λειτουργία των σχολείων, θέλω κι εγώ να προσφέρω όσο μπορώ, προκειμένου να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε. Συμμετέχω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», καθώς τα τελευταία 4,5 χρόνια ο Πειραιάς έχει αλλάξει προς το καλύτερο και έχουν γίνει σημαντικά έργα. Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια με Δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη θα γίνουν ακόμα περισσότερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.