Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Πειραιάς Νικητής : Ακομα 4 υποψήφιοι δημοτικοί & κοινοτικοί συμβουλοι έγιναν γνωστοί

Πειραιάς Νικητής : Ακομα 4 υποψήφιοι δημοτικοί & κοινοτικοί συμβουλοι έγιναν γνωστοί

1186
0

Υποψήφιoς Κοινοτικός Σύμβουλος στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, θα είναι ο κ. Βασίλης Σκανδάλης.

 

Ο κ. Σκανδάλης μεγάλωσε και ζει στην Παλιά Κοκκινιά.

Είναι πτυχιούχος σχολής δημοσιογραφίας, κλάδο τον οποίο υπηρέτησε κατά το παρελθόν στην εφημερίδα Sportime  και στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha News.

Την περίοδο 2000-2007 εργάστηκε στη γραμματεία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά – ΚΑΝΑΛΙ 1, ενώ το 2007-2012 μεταφέρθηκε στο τμήμα προμηθειών του Δήμου Πειραιά.

Από το 2012 μέχρι σήμερα εργάζεται στο κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

 

Υπήρξε Πρόεδρος του Πνευματικού Εκπολιτιστικού και Φυσιολατρικού Ομίλου Παλιάς Κοκκινιάς, Αντιπρόεδρος επί 4 χρόνια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά και μέλος της Αδελφότητας Γαρδικιωτών, ένα ορεινό χωριό στο νομό Τρικάλων το οποίο αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Τα τελευταία 7 χρόνια είναι ταμίας του Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑ, της ποδοσφαιρικής ομάδας στην οποία αγωνίστηκε για 15 χρόνια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Καλωσορίζω τον Βασίλη Σκανδάλη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πρόκειται για ένα δραστήριο Πειραιώτη, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με γνώση και άποψη για τα θέματα της πόλης μας, ο οποίος έχει εργαστεί στον Δήμο Πειραιά, έχει υπάρξει μέλος σε συλλόγους της πόλης, ενώ ασχολείται και με τον αθλητισμό σε διοικητικό επίπεδο. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα συμμετέχει με τον συνδυασμό μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα.  Άλλωστε όπως έχω ξαναπεί, οι Κοινότητες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και πρέπει να έχουμε ενεργούς Κοινοτικούς Συμβούλους, με γνώση και ενδιαφέρον για τη γειτονιά τους».

Ο  κ. Βασίλης Σκανδάλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τόσο τον Δήμαρχο μας κ. Μώραλη για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στην ομάδα των Κοινοτικών του Συμβούλων,  όσο και τον Πρόεδρο της Δ’ Κοινότητας Πειραιά κ. Πούλο. Έχω τη διάθεση να βοηθήσω στο έργο που γίνεται και πρέπει να συνεχίσει να γίνεται στις γειτονιές μας  αλλά και σε ολόκληρο τον Πειραιά, γιατί τα χρόνια που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολα και ο κόσμος έχει την ανάγκη δυνατών και αποδοτικών δομών. Παρότι θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα, είμαι γνώστης των δημοτικών πραγμάτων καθώς εργάστηκα στον Δήμο του Πειραιά επί σειρά ετών και αυτός ο συνδυασμός,  πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο προσόν μου».

 

Υποψήφιoς Δημοτικός Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη,  θα είναι ο Γιάννης Κούζηλος.

Ο Γιάννης Κούζηλος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι 30 ετών και ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Παράλληλα δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης, σε οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στην πόλη μας.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014, εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος στην Έ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την υποψηφιότητα του Γιάννη Κούζηλου, ως Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρόκειται για ένα νέο και δραστήριο άνθρωπο, ο οποίος συμμετέχει στον «Πειραιά Νικητή» από το 2014. Με τον Γιάννη Κούζηλο συνεργάστηκα τα τελευταία 4,5 χρόνια, καθώς είναι Κοινοτικός Σύμβουλος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα και διαπίστωσα την αγάπη του για την πόλη που μεγάλωσε και ζει και την επιθυμία του να προσφέρει σε αυτήν. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να ασχολούνται με την  τοπική αυτοδιοίκηση. Να τους δίνουμε βήμα,  προκειμένου να διαμορφώσουν με ιδέες και προτάσεις, το μέλλον της πόλης τους. Θεωρώ πως οι νέοι είναι η ελπίδα της χώρας και της πόλης και μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην προσπάθεια που καταβάλουμε, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον Πειραιά».

 

Ο Γιάννης Κούζηλος, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που ο Δήμαρχος της πόλης μας, Γιάννης Μώραλης, με συστρατεύει πάλι στο πλευρό του, στην προσπάθεια που κάνει να βάλει τον Πειραιά στην κατηγορία που του αξίζει, ως ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης και με σπουδαία ιστορία σε πολλούς τομείς. Η συμπόρευσή μας ξεκινά ήδη από το 2014, χρονιά που «γεννήθηκε» ο «Πειραιάς Νικητής». Ένα άρτια δομημένο σύνολο με επικεφαλής έναν άνθρωπο με όραμα και διάθεση να προσφέρει αποτελεί πηγή έμπνευσης, ειδικά για τις νεότερες γενιές, που είναι το μέλλον αυτού του τόπου! Σε μια περίοδο που η τοπική αυτοδιοίκηση είναι παραγκωνισμένη, καλό είναι να γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες και να προσφέρουμε – ο καθένας με τον τρόπο του – ό,τι μπορούμε στον τόπο που ζούμε κι εργαζόμαστε. Να μην μεμψιμοιρούμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αλλά να γίνουμε η λύση σε όλα αυτά»!

 

Υποψήφιoς Δημοτικός Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη,  θα είναι ο κ. Λευτέρης Στουμπιτσόγλου.

Ο κ. Στουμπιτσόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.

Από μικρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στο εμπόριο αλλά και στην οικογενειακή επιχείρηση με 2 καταστήματα στο κέντρο του Πειραιά που αυτή τη χρονιά γιορτάζουν 50 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας.

Έχει διατελέσει 6 χρόνια  μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, 3 χρόνια Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Σωματείου Πρακτόρων και είναι πρώτος εκλεγμένος σύμβουλος στο τρέχον Δ.Σ. της ΕΠΠΑΠ.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την υποψηφιότητα του φίλου  Λευτέρη Στουμπιτσόγλου ως Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό μας στις επερχόμενες δημοτικές  εκλογές. Πρόκειται για έναν δραστήριο Πειραιώτη, έναν άνθρωπο της αγοράς που αναπτύσσει μια επιτυχημένη και πολύχρονη επαγγελματική δραστηριότητα στην πόλη μας. Ο Λευτέρης Στουμπιτσόγλου έχει ολοκληρωμένη άποψη για τα θέματα που απασχολούν την  πόλη μας και τον εμπορικό κόσμο του Πειραιά, καθώς  έχει διατελέσει επί σειρά ετών  μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και του Επαγγελματικού Σωματείου Πρακτόρων, ενώ αυτή τη στιγμή μετέχει στο Δ.Σ. της ΕΠΠΑΠ. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ενεργούς πολίτες, με διάθεση προσφοράς για την πόλη τους. Ενωμένοι όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για έναν καλύτερο Πειραιά».

Ο κ. Λευτέρης Στουμπιτσόγλου, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Είναι χαρά και ιδιαίτερη τιμή για εμένα, που μου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, για έναν καλύτερο Πειραιά, για μια πιο όμορφη πόλη. Στόχος μου είναι να συμβάλω στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο Γιάννης Μώραλης το 2014, ώστε να γίνει ο Πειραιάς μια αξιόλογη πόλη, η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε».

 

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον  Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα είναι η κα Δέσποινα Βαρβαλούκα.

 

Η κα Δέσποινα Βαρβαλούκα, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Εργάζεται ως Ασφαλίστρια και είναι κάτοχος πτυχίου διερμηνείας και μετάφρασης καθώς και μεταπτυχιακού στον τομέα των Ευρωπαϊκών Σπουδών.

 

H κα Βαρβαλούκα, συνοδευόμενη από το μέλος Πολιτικού Συμβουλίου και Πολιτική Υπεύθυνη Αυτοδιοίκησης πανελλαδικά στο «Ποτάμι» κα Ολυμπία Αναστασοπούλου, συναντήθηκε με τον κ. Μώραλη όπου συμφωνήθηκε να μετέχει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», με τη στήριξη του «Ποταμιού».

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Έχω τη χαρά να ανακοινώσω μια ακόμα υποψηφιότητα με  τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πρόκειται για την Δέσποινα Βαρδαλούκα, μια δυναμική και δραστήρια Πειραιώτισσα, η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Η κα Βαρδαλούκα επιθυμεί να προσφέρει στην πόλη μας, μέσα από την ενασχόλησή της με τον Δήμο Πειραιά. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, να συμπορεύονται με τον «Πειραιά Νικητή», Πειραιώτες με άποψη και εποικοδομητικές προτάσεις για την πόλη μας. Όλοι μαζί προχωράμε ενωμένοι, για τον Πειραιά που οραματιζόμαστε».

 

Η κα Δέσποινα Βαρβαλούκα σε δήλωσή της επεσήμανε:

«Αγαπάω πάρα πολύ τον Πειραιά και με ενδιαφέρει να προσφέρω στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Θέλω να συμβάλω για να γίνει πιο ανθρώπινος και φιλικός ο Πειραιάς. Κυρίως με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με θέματα καθημερινότητας, όπως είναι η καθαριότητα, το πράσινο. Έχω ιδέες και  προτάσεις για την πόλη και πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω για να αλλάξει προς το καλύτερο ο Πειραιάς. Εκτιμώ τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, αλλιώς δεν θα ήμουν υποψήφια μαζί του».

Προηγούμενο άρθροΜηχανή του Χρόνου :Τα επαγγέλματα που «γεννήθηκαν» στο λιμάνι του Πειραιά[video]
Επόμενο άρθροΝ.Μπελαβίλας : Τι ειπώθηκε στην ΕΣΑΛ – Που συμπορεύεται η στάση του ίδιου και του δημάρχου Πειραιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.