Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ολυμπιακός 3-1 Αστέρας Τρίπολης

Ολυμπιακός 3-1 Αστέρας Τρίπολης

1222
0

Αν και δυσκολευτηκε αρχικα ο Ολυμπιακός καταφερε να περάσει το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης και να κάνει το 11 στα 11 επικρατώντας των αρκάδων με 3-1 εντός έδρας στο κεκλεισμένων των θυρών Καραισκάκη.

Το παιχνίδι μεχρι και το 60 δεν ειχε πολλες φασεις παρα μονο τη λανθασμενη υποδειξη σε οφσαιντ του Δ. Παπαδοπουλου και μια ευκαιρια του Ιντέγιε στο 30′.Στην επαναληψη ειχαμε την επανεμφανιση του ΦΟυστέρ μετα απο 2,5 μηνες και έπρεπε να φτασουμε στο τελευταίο τεταρτο του αγώνα για να προηγηθει ο ΟΣΦΠ με πέναλτι του Φορτούνη που κέρδισε ο Μιλιβογιεβιτς και για το οποίο διαμαρτυρονται οι φιλοξενουμενοι.

Στο 80 ο Κώστας Φορτούνης διπλασιασε τα δικα του τερματα και της ομάδας του και 5 λεπτα αργότερα ο Ιντέγιε έγραψε το 3-0.

Το μονο που καταφερε ο πάντα δυνατός Αστέρας ήταν να μειώσει με το διεθνή πλεόν με την Εθνικη Ελλάδος Απ. Γιαννου σε 3-1 .

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (46′ Φουστέρ), Φορτούνης, Ντουρμάζ (75′ Ντομίνγκες), Σεμπά (61′ Ερνάνι), Ιντέγε.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας (71′ Χαμντανί), Κουρμπέλης, Νίκο, Λανθαρότε, Μάσα (81′ Γιάννου), Παπαδόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.