Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Ξεκινάει σύντομα η ανέλκυση του “Παναγία Τήνου”

Ξεκινάει σύντομα η ανέλκυση του “Παναγία Τήνου”

3445
0
Πριν απο 2 εβδομάδες οταν και είδε...άσπρη νύχτα

Μέσα στις επόμενες ημέρες η εβδομάδες θα ξεκινήσει η ανέλκυση του μισοβυθισμένου εγ/ογ Παναγία Τήνου που βρίσκεται καθίσμενο στο βυθό του λιμανιου του Πειραιά απο τις 26/4/2016.

Οπως μπορεί να καταλάβει κανείς ευκολα περνώντας απέξω απο το ναυάγιο την ανέλκυση του πλοίου έχει αναλάβει η Πειραιώτικη εταιρεια Antipollution ,μιας και ο εξοπλισμός που έχει τοποθετηθεί απ’ εξω φέρνει τα διακριτικά της.

Ο ΟΛΠ σε σημερινή του ανακοίνωση ανέφερε τα παρακάτω :

Ξεκίνησαν οι εργασίες σταθεροποίησης – ανέλκυσης  του πλοίου  Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ οι οποίες υπολογίζεται  ότι θα ολοκληρωθούν σε διάστημα 20-30 ημερών.

Σε δεύτερη φάση  με  την έκδοση των απαραίτητων διασυνοριακών αδειών και σε συνολικό διάστημα το πολύ τριών μηνών θα έχει απομακρυνθεί από το λιμάνι του Πειραιά.

Τις εργασίες έχει αναλάβει η εταιρεία ANTIPOLLUTION μετά από ανοικτό διαγωνισμό

Βέβαια κάποιες φορές στο σημείο έχει εμφανιστεί και φορτηγό άλλης εταιρείας του κλάδου,αλλα δε γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιο είδος sub-constructing.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.