Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Νεκρός εντόπιστηκε άνδρας στην Ακτή Τζελέπη

Νεκρός εντόπιστηκε άνδρας στην Ακτή Τζελέπη

3777
0
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά
Ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από σκάφος αντιρρυπαντικής εταιρείας, πρωινές ώρες σήμερα, για τον εντοπισμό σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή “ΤΖΕΛΕΠΗ” του κεντρικού λιμένα Πειραιά.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη της ανωτέρω σορού,  αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 35-40 ετών, ύψους περίπου 1,70m και μαύρης  κόμης. Η σορός δεν έφερε δελτίο ταυτότητας,  ήταν ενδεδυμένη με ζακέτα χρώματος μαύρου, με παντελόνι  χρώματος μαύρου, και φανέλα χρώματος λευκού, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προηγούμενο άρθροEast Med Yacht Show 2018 : Στίς 3 με 6 Μαίου στη Μαρίνα Ζέας
Επόμενο άρθροΆγνωστοι έγραψαν προσβλητικά μηνυματα στο Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.