Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Νέο σύγχρονο όχημα στον στόλο του Δήμου Πειραιά

Νέο σύγχρονο όχημα στον στόλο του Δήμου Πειραιά

289
0

Ένα νέο, ιδιαίτερα χρήσιμο όχημα παρέλαβε ο Δήμος Πειραιά, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα σύγχρονο σύστημα  για τον καθαρισμό των φρεατίων, στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του στόλου του.

Το όχημα αυτό θα αξιοποιηθεί από τη Διεύθυνση Οδοποιίας – Αποχέτευσης, συμβάλλοντας στον ταχύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο καθαρισμού των φρεατίων.

Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον  Αντιδήμαρχο Οδοποιίας – Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη και τον  Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Ρέππα στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Σχιστού.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε :

«Με στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών  μας για τους δημότες, παραλάβαμε σήμερα ένα νέο σύγχρονο όχημα, το οποίο είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο για τον καθαρισμό των φρεατίων στην πόλη μας.  Το μηχάνημα αυτό θα βοηθήσει ώστε να γίνεται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά αυτή η  εργασία. Τα τελευταία χρόνια καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε καθημερινή βάση, προκειμένου να  είναι ο Πειραιάς μια καθαρή πόλη. Γι αυτό τον λόγο επενδύουμε  στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις και την υποχρέωση που έχουμε απέναντι στους δημότες μας για έναν καθαρό Πειραιά».

Ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας – Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Πρόκειται για ένα όχημα που το είχαμε ανάγκη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό σε σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε και τις δυνατότητες που είχαμε για τον καθαρισμό ενός πολύ μεγάλου αριθμού φρεατίων, που  μέχρι σήμερα γινόταν με χειρονακτική εργασία. Μέσω αυτού του οχήματος που καταφέραμε να αποκτήσουμε ως Δήμος  με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και του Αντιδημάρχου κ. Ρέππα, πιστεύω ότι πλέον περνάμε σε έναν εκσυγχρονισμό και ίσως σε ένα άλλο επίπεδο που θα μπορούμε με αμεσότητα και με μεγαλύτερη ευχέρεια να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα».

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Στόχος μας, τα τελευταία χρόνια, είναι να αναβαθμίσουμε και παράλληλα να ενισχύσουμε ένα μεγάλο  «κομμάτι» του στόλου του Δήμου μας, όχι μόνο της Καθαριότητας.  Σήμερα, μέσω της προμήθειας που έγινε,  το όχημα θα διατεθεί    στη Διεύθυνση Οδοποιίας – Αποχέτευσης.  Πρόκειται για ένα αποφρακτικό όχημα, το οποίο θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στις εργασίες που γίνονται σχετικά με τα φρεάτια. Η αναβάθμιση του στόλου θα συνεχιστεί και στο μέλλον θα παραλάβουμε αρκετά νέα οχήματα, όπως απορριμματοφόρα και φορτηγά. Βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι να ανανεώνουμε τον στόλο, προκειμένου να διαθέτουμε στο προσωπικό μας τα κατάλληλα μέσα για να εργάζονται πιο αποδοτικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια».

Προηγούμενο άρθροΚΟΔΕΠ: Κανένα παιδί του Πειραιά χωρίς δώρο και λαμπάδα το Πάσχα
Επόμενο άρθροΑυξημένη η κίνηση στα λιμάνια λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.