Αρχική ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Μετατίθεται ο 34ος Βαρτζάκειος Δρόμος σε μελλοντική ημερομηνία

Μετατίθεται ο 34ος Βαρτζάκειος Δρόμος σε μελλοντική ημερομηνία

323
0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Πειραιά και η Οργανωτική Επιτροπή του Βαρτζάκειου Δρόμου, κατά τη συνεδρίαση της 21/09/2021, με μοναδικό θέμα τη διεξαγωγή του 34ου Βαρτζάκειου 2021 που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, μετά από συζήτηση στην οποία παρενέβη και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σήφης Βουράκης και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις παρούσες επιδημιολογικές συνθήκες, αποφάσισαν τη μετάθεση του 34ου Βαρτζάκειου Δρόμου, σε μελλοντική ημερομηνία.

 

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του ΣΔΥΠ,

Με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, του ΟΛΠ, της Μαρίνας Ζέας και της Τροχαίας Πειραιά, ο Βαρτζάκειος δρόμος επέστρεψε στην πόλη του Πειραιά απ΄ όπου ξεκίνησε το 1986 και από το 2017 μέχρι και το 2019 εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή του Πειραιά. Δυστυχώς ο covid – 19 συνεχίζει να μας στερεί αυτή τη χαρά και τη γιορτή.

Τα αυστηρά περιοριστικά υγειονομικά μέτρα, μας στερούν αρχικά τη διεξαγωγή του παιδικού αγώνα στον οποίο λάμβαναν μέρος 250 μαθητές των σχολείων του Πειραιά με τους γονείς και τους συνοδούς τους. Ο περιορισμένος αριθμός συμμετοχών ( 300 ) στον αγώνα των 14.000 μ. – ο αποκλεισμός αθλητών ( για υγειονομικούς λόγους ) και κυρίως η επιθυμία μας ότι από αυτή τη γιορτή της οικογένειας του ΣΔΥΠ, δεν πρέπει να λείπει κανείς και δεν θέλουμε να αποκλείσουμε κανέναν !!

Σεβόμαστε τις επιλογές των μελών και των φίλων μας, θέλουμε στον αγώνα μας να υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες και η μέγιστη ασφάλεια για όλους.

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ και της Οργανωτικής Επιτροπής, μεταθέτουμε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα σε χρόνο κατάλληλο, ώστε και ο παιδικός αγώνας να διεξαχθεί και κανένα μέλος ή φίλος του ΣΔΥΠ να λείπει.

Θα υπάρξει ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.