Αρχική ΝΕΑ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ν. Φάληρο στις 8 και 9 Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ν. Φάληρο στις 8 και 9 Οκτωβρίου

2475
0

Λόγω εκτέλεσης εργασιών προσθήκης και αποκατάστασης οδικής σήμανσης, στις 8 και 9-10-2018, και από ώρες 10.00΄ έως 15.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, μέγιστου μήκους κάλυψης 100μ. ανά θέση εργασιών, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, περιοχής δήμων Πειραιά και Μοσχάτου – Ταύρου, ως εξής:

  • Στον κλάδο εξόδου της Λ. Κηφισού προς Λ. Ποσειδώνος Νέα Παραλιακή, στο τμήμα του από το ύψος της οδού Φαληρέως Δημητρίου έως και το ύψος της οδού Στρ. Μακρυγιάννη, στο Μοσχάτο.
  • Στον κλάδο εξόδου από το Σ.Ε.Ι.Φ. προς Λ. Ποσειδώνος Νέα Παραλιακή, στο τμήμα του από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου έως και το ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως, στο Μοσχάτο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.