Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ιωνίδειος : Θέμα …με τα θέματα στις εξετάσεις των Προτύπων Σχολείων

Ιωνίδειος : Θέμα …με τα θέματα στις εξετάσεις των Προτύπων Σχολείων

3197
0

Λάθος στην διανομή θεμάτων στις σημερινές εξετάσεις των υποψηφίων αποφοίτων Δημοτικού  για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία έγινε εχθές στην Ιωνίδειο αφου σε μία αίθουσα εξέτασης στην Ιωνίδειο Σχολή, από τις τρεις σελίδες των θεμάτων δεν δόθηκε στους υποψηφίους η τρίτη.

Οι εξετάσεις ξεκίνησαν με τη Νεοελληνική Γλώσσα, και μετείχαν περίπου 3.500 μαθητές για τις περίπου 320 θέσεις (ισόποσα μοιρασμένες) των Πρότυπων.

Υπενθυμίζουμε οτι τα πρότυπα σχολεία της Χώρας ειναι τα Ιωνίδειος Σχολή Πειραιά, Βαρβάκειος Σχολή, Ζωσιμαία Ιωαννίνων,Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης, Γυμνάσιο Αναβρύτων

Η Διοικούσα Επιτροπή των Πρότυπων και των Πειραματικών Σχολείων σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι θα μεριμνήσει ώστε οι εν λόγω μαθητές και μαθήτριες να αξιολογηθούν με τον πιο δίκαιο, παιδαγωγικά σωστό και αντικειμενικό τρόπο.

Η ανακοίνωση
«Κατά τη διάρκεια των εισαγωγικών εξετάσεων στα Πρότυπα Γυμνάσια, στο Πρότυπο Γυμνάσιο της Ιωνιδείου Σχολής, εκ παραδρομής και λόγω τεχνικού προβλήματος του φωτοτυπικού μηχανήματος, παραδόθηκαν στους υποψηφίους και τις υποψήφιες ενός τμήματος φωτοτυπίες των θεμάτων κατά μία σελίδα λιγότερες. Η Διοικούσα Επιτροπή των Πρότυπων και των Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ) θα μεριμνήσει ώστε οι εν λόγω μαθητές και μαθήτριες να αξιολογηθούν με τον πιο δίκαιο, παιδαγωγικά σωστό και αντικειμενικό τρόπο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.