Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Θετικά βλέπουν την πώληση του ΟΛΠ φορείς του Πειραιά

Θετικά βλέπουν την πώληση του ΟΛΠ φορείς του Πειραιά

1409
0

Ως θετική αξιολογούν εκπρόσωποι και φορείς του Πειραιά την πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμέμνος Πειραιώς στην Cosco.

Νίκος Αρβανίτης, Επίτιμος Πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης. «Αναμένουμε ο πλειοδότης να αναπτύξει πλήρως το επενδυτικό του πρόγραμμα με πελατοκεντρικό χαρακτήρα που θα οδηγήσει στην αύξηση των δραστηριοτήτων του Πειραιά, τις θέσεις εργασίας κα θα δημιουργήσει σημαντικά οφέλη για τις εταιρείας μας, την τοπική κοινωνία και την εθνική οικονομία» αναφέρει εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίηση του και δικαίωση για τον κόσμο της παραγωγής και της εργασίας,

Μιχάλης Σακέλλης, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ): «διαφυλάσσονται τα συμφέροντα της ακτοπλοΐας. Διευρύνονται επενδυτικά τα σχέδιά μας για την εξέλιξη του κλάδου. Θα υπάρξει και έλεγχος για τις ταρίφες των λιμενικών τελών».

Γιάννης Πολυχρονόπουλος, Πρόεδρος του δ.σ. του Επιχειρηματικού Πάρκου Σχιστού.«Να ανοίξουν οι δουλειές για να αντμετωπίσουμε την μάστιγα της ανεργίας, να ενωθούν καράβια και το λιμάνι να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί» 

Χρήστος Μακρυαλέας, Managing Director, Inchcape Shipping Services, Greece.«Θετική κίνηση, η οποία θα οδηγήσει σε αύξησης της κίνησης για το λιμάνι του Πειραιά. Θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για την κρουαζιέρα και ελπίζουμε να δούμε και αύξηση της τουριστικής κίνησης από Κίνα. Υπάρχουν και μικρότερα project σε άλλα λιμάνια που περιμένουμε με αγωνία ανάλογη θετική έκβαση»

 

Ο Θεόδωρος Κόντες, Πρόεδρος Ένωσης Εφοπλιστών κρουαζιερόπλοιων & φορέων Ναυτιλίας “χαιρετίζωτην εξέλιξη , θα αναβαθμιστεί το κομμάτι της κρουαζιέρας και ανοίγονται μεγάλες προοπτικές για τον κλάδο.«Δεν συμφωνούμε σε κάποια πλάνα, αλλά στηρίζουμε την συμφωνία» 

 Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης Γιάννης Χατζηαντωνιου«Χαιρετίζουμε την εξέλιξη για τον ΟΛΠ. Είμαστε χαρούμενοι για τις προοπτικές που ανοίγονται για το λιμάνι».

Ο πρόεδρος Antipollution, Green, Βύρων Βασιλειάδης, έκανε λόγο για μια εξαιρετική συμφωνία που συνεπάγεται και μια ιστορική ημέρα για τον Πειραιά.Για μια καινούργια ημέρα για το λιμάνι του Πειραιά και για τη χώρα κάνει λόγο ο Μιχάλης Νομικός, Πρόεδρος Donomis Cruise Services. Εκτιμά ως δεδομένο ότι θα αναβαθμιστεί η κρουαζιέρα και η ανταγωνιστικότητα του Πειραιά στη Μεσόγειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.